Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 52> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monna...znaš gledajući kako slikaš....imam ideju donjet ću ti par bijelih salveta da mi ih oslikaš kako bih i ja mogla napraviti nešto tako lijepo....predivna je zaista je predivna....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasna slika!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
boce su genijalne,tako posebne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala, drage cure!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma sve ti je predivno...i boce..i drvce i slika suuuuper
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slika je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Sinoć sam malo slikala!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rose, tweetuša, primavera, lula, anđelka, izzy!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ove zadnje dvije boce su me oborile s nogu, a drvce je doista prekrasno! Još jedna žicomanijakinja!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Drvce je pravi malo bonsai, a boca
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
[
![]() Kad odrastem ...želim biti monna..
Ovo mi je fenomenalno...kako je dobra...super.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
predivno! Ja sam takvo jedno kupila na sv. Stipana, u Opuzenu, kad je bio dernek... moj gradić... xD.. tvoje je puno ljepše. Moje se odmah rabilo, niti je žica bila lijepa niti kvalitetna...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stabalce je odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Dori!
Ovo je malo drvce od žice, sa perlicama, na kamenu:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Mona, davno nisam zavirila u tvoju galeriju, naravno ostala sam paf, tvoji radovi su toliko originalni i zanimljivi da ne znam šta bi izvojila. Možda mi je ona smrznuta boca ipak naj jer je toliko jednostavna a efektna. Ma i ova zadnja je isto super, ma i ona prije, ma sve su na prvom mjestu.
|
|
![]() |
|
Cure, hvala, baš ste me razveselile komentarima
![]() |
|
![]() |
|
Prekrasne boce, ali ona crna me ostavila bez teksta!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
new york boca je baš fora
=))) |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
predivne su ti boce monna,odabir motiva cista desetka
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |