Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 245> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno prekrasan vrt Anaida, nemam riječi, kakve su to thuje, kuglasto-grmaste pa ih malo formiraš ili? (baš su fora)
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bome ja zalijevam još svoje cvijeće . Znači eto i meni kiše
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje cure - bilo bi predivno kad bi došle, pa makar i posvojile dio teritorija
![]() Noćas je padala kišica, i nastavila jutros pa će napokon osvježiti vrt, a nadam se i malo omekšati zemlju - poput kamena je tvrda!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja ću samo doći , gledati, gledati, uživati, uživati, a možda nešto ponesem u Rijeku - onako usput.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
----------------- tako je Otok i ja bi----dogovorićemo se....................... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja bi tvoj vrt najrađe posvojila, sve je ljepši i ljepši
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno...
Obožavam tvoj vrt...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj me vrt uvijek oduševi. Imamo sliku kako izgleda u cijelosti a detalji su prekrasni. Stvarno je sve predivno i izbor biljaka i uređenje samog vrta!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sara, Lora, Bromelija i Lantana - puno vas pozdravljam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne samo da je vrt prekrasan, nego ti to tako lijepo prezentiraš, mogla bi doći u Bol 21.-24.10. tada su Dani hrvatskog turizma i prezentirati svoj vrt iz Međimurja.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
šta je ,je, kod tebe je prekrasno ama baš sve mi se sviđa
znam da se ponavljam ali što drugo reći ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
užizak prošetati tvojim vrtom
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ajme uživancije Anaida
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo sam jučer slikala..
Moj predivni grm lišća ukrasnog batata (ljubičasti) i dva grmića niskih roza astera. U daljini se nazire i grmić vajgela u sličnom tonu.
![]() Pogled na goruću ljubav i cinije kroz kale
![]() Kose zrake jesenjeg sunčeka.. (ovih sam dana drugi put ošišala i thuje, baš su mi slatke ovakve kugle!)
![]() ![]() Ukrasne trave su carice jeseni.. Pogled kroz jednu ovako izgleda (kineski šaš) . U kutu ograde je i druga, pampasica.
![]() ![]() Cosmosi su predivni i dalje!
![]() Zavirimo malo preko ograde, da vidimo jel trava zelenija ako gledamo s ove strane preko?
![]() ![]() Moj otočić u hladovini ovako izgleda
![]() Krtica is on the road again!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Zeeeelja, krumpiraaaa...
![]() I iza kuće niču cvjetnjaci.. Nemam dovoljno mjesta naprijed pa sam i iza počela saditi
![]() ![]() Jesen vu malom međimurskom obloku.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Drage djevojke, djevojčice, žene - evo i mene!
Niho, Retriver Sara, Gioiaa, Željka, Hoya - puno vas pozdravljam!
Shasha, OK doći ću na trajnice!
Flavia, našao je i kupio mi malč i malo zemlje. Hvala još jednom! Ja obavezno malčiram vrt i to se, za sad, pokazalo fantastično! Nijedna se biljkica ne žali.
Smrčko - jesam, otkinula sam im vrhove par puta (to sam baš od tebe čula i primijenila! I evo, prezadovoljna sam njima! Hvala ti puno na savjetu.)
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne slikice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pa ima li i jedno cvijeće da kod tebe ne postoji -moja djevojčice
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Baš je fora puzavi zvjezdan....super se uklopio!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Vrlo decentno Anaida
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |