Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 131> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja se ne mogu odlučiti za koji hibi od Nine jer su svi predivni,morala bih odvojiti poštenu plaču pa tek onda u narudžbu-ne jer su skupi nego bi uzela cijelu gomilu toga. I sam da velim Nini - onaj bijeli sa dugim nosom (sram me bilo nisam zapamtila ime) mi se nije primio a toga imaš puno pa ako ti bude ostala koja grančica od rezanja preporučam se
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
za ovaj zahvaljujem mojoj prijateljici lili68
![]() ![]() a ovo je moja ivana koja cvijeta cijelo ljeto ![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Draga Bromelija,ja ako se tebi krenem zahvaljivati sto si mi sve poklonila ,zakrcit cu cijeli forum!
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Hana, na koji tocno mislis, ne znam, imas li sliku?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Nina mislila san na Albo Lacinatus,bijeli sa malo rozog i dugim prašnikom
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bromelija, prekrasan ti je taj dupli roza hibi.Imam ga i ja, jako sam zadovoljna s njim. ![]() Ove hibije na 8. i 9. slici sam ozilila ove godine. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
prekrasni su ti hibiji,ovaj crveni El Capitolio imam i ja ali mi još nije cvao
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Hana, ja sam El Capitolio ozilila prosle godine i cvjetao mi je jos prosle godine, a ove mi cvjeta neprestano, obozavam ga.
Da li si ga i ti oziljavala i koliko ti je star? ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
fuksija stvarno su ti krasni hibići a vidim i da je dvorište divno..
|
|
![]() |
|
je,poslala mi Nina.Moj je od lani ali je mali
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
fuksija predivni su obožavam hibije
|
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Fuksija, stvarno su predivni!
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Albo, imam ga na tone, Hana podsjeti me u proljece negdje u veljaci, kad bude orezivanje.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
hvala Ninči! Sjetim te
![]() |
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
A ti mene Nina podsjeti u proljeće da dođem po njega! ![]() |
|
![]() |
|
Evo se otvorili cvjetovi hibiskusa od Nine
Tahitian Sunset Glory-like (slika 1 i 2), ![]() ![]() Sonny's Brown ( sl. 3), ![]() Tahitian Sunset Glory-like & Sonny's Brown (sl. 4) TSG mi je malo ofucao vjetar, ali ni to mu ne umanjuje ljepotu! ![]() i moj stari obični narančasti dupli. ![]() |
|
![]() |
|
majko mila ak se sad nisam
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Sonja kada si ožilila ove hibije od nine, moji su se ožilili ovo ljeto ali jako sporo rastu,bit cu sretna ako procvatu slijedeće ljeto.
|
|
![]() |
|
Eh, ožilila! Njihova sam ponosna vlasnica tek nekih dvadesetak dana |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Nina dugo nisam bila na ovoj temi i pregledavajući je večeras ostala sam frapirana sa tvojim hibijima.....Toliko ljepote na jednom mjestu i to egzotične....One slike od Sonje50 predstavljaju šumu hibija...Što ti imaš rasadnik ili ih uzgajaš za svoj gušt?Ja sam mislila da imam solidnu kolekciju jer imam 6 boja običnih hibija ali kad sam ovo vidijela.....U Rijeci na sajmu cvijeća pred tjedan dana bila sam na štandu gosp Bojčića koji je imao nekoliko izloženih hihija ala tvoji.Nisam mogla odoljeti i kupila sam jedan....Ima jedan pup i ako ne otpadne uživati ću u njegovoj ljepoti....Savjetovao me je da počnem sama kalemiti hibije i kamelije kojih imam puno.Možda ću se odlučiti na jednu štih probu.Da li se nekako može doći do reznica od nekih tvojih hibija?Reci mi je li Texas star vanjski hibi kad podnosi niske temperature,i da li imaš i njega ili je to samo slika?Da li i ti živiš u Splitu ili negdje na otoku?Pozdrav i do tipkanja.
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |