Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 18:59
ja se ne mogu odlučiti za koji hibi od Nine jer su svi predivni,morala bih odvojiti poštenu plaču pa tek onda u narudžbu-ne jer su skupi nego bi uzela cijelu gomilu toga. I sam da velim Nini - onaj bijeli sa dugim nosom (sram me bilo nisam zapamtila ime) mi se nije primio a toga imaš puno pa ako ti bude ostala koja grančica od rezanja preporučam se
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 19:11
za ovaj zahvaljujem mojoj prijateljici lili68

a ovo je moja ivana koja cvijeta cijelo ljeto

Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 19:39
Draga Bromelija,ja ako se tebi krenem zahvaljivati sto si mi sve poklonila ,zakrcit cu cijeli forum!
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:53
Hana, na koji tocno mislis, ne znam, imas li sliku?
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 08:11
Nina mislila san na Albo Lacinatus,bijeli sa malo rozog i dugim prašnikom
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 18:50

Bromelija, prekrasan ti je taj dupli roza hibi.Imam ga i ja, jako sam zadovoljna s njim.

Ove hibije na 8. i 9. slici sam ozilila ove godine.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 19:22
prekrasni su ti hibiji,ovaj crveni El Capitolio imam i ja ali mi još nije cvao
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 19:31
Hana, ja sam El Capitolio ozilila prosle godine i cvjetao mi je jos prosle godine, a ove mi cvjeta neprestano, obozavam ga.
Da li si ga i ti oziljavala i koliko ti je star?
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 19:37
fuksija stvarno su ti krasni hibići a vidim i da je dvorište divno..
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 19:38
je,poslala mi Nina.Moj je od lani ali je mali
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 19:45
fuksija predivni su obožavam hibije
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 20:51
Fuksija, stvarno su predivni! 
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:36
Albo, imam ga na tone, Hana podsjeti me u proljece negdje u veljaci, kad bude orezivanje.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:37
hvala Ninči! Sjetim te smile78
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:37
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Albo, imam ga na tone, Hana podsjeti me u proljece negdje u veljaci, kad bude orezivanje.

A ti mene Nina podsjeti u proljeće da dođem po njega!Smile
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:54
Evo se otvorili cvjetovi hibiskusa od Nine
Tahitian Sunset Glory-like (slika 1 i 2),

Sonny's Brown ( sl. 3),

Tahitian Sunset Glory-like  & Sonny's Brown (sl. 4)
TSG mi je malo ofucao vjetar, ali ni to mu ne umanjuje ljepotu!

i moj stari obični narančasti dupli.

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:06
majko mila ak se sad nisam smile39neću tak skoro! Predivan ti je taj hibi...već vidim prve naznake zaraze.Jedno vrijeme su me malo pustili na miru ali kad vidim ovak nekaj onda me opet dirnu u srčeko.Divan ti je
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 23:28
Sonja kada si ožilila ove hibije od nine, moji su se ožilili ovo ljeto ali jako sporo rastu,bit cu sretna ako procvatu slijedeće ljeto.
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 00:49
Originalno poslano od člana Lili 68 Lili 68 napisao:

Sonja kada si ožilila ove hibije od nine, moji su se ožilili ovo ljeto ali jako sporo rastu,bit cu sretna ako procvatu slijedeće ljeto.

Eh, ožilila!
Njihova sam ponosna vlasnica tek nekih dvadesetak dana
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 00:53
Nina dugo nisam bila na ovoj temi i pregledavajući je večeras ostala sam frapirana sa tvojim hibijima.....Toliko ljepote na jednom mjestu i to egzotične....One slike od Sonje50 predstavljaju šumu hibija...Što ti imaš rasadnik ili ih uzgajaš za svoj gušt?Ja sam mislila da imam  solidnu kolekciju jer imam 6 boja običnih hibija ali kad sam ovo vidijela.....U Rijeci na sajmu cvijeća pred tjedan dana bila sam na štandu gosp Bojčića koji je imao nekoliko izloženih hihija ala tvoji.Nisam mogla odoljeti i kupila sam jedan....Ima jedan pup i ako ne otpadne uživati ću u njegovoj ljepoti....Savjetovao me je da počnem sama kalemiti hibije i kamelije kojih imam puno.Možda ću se odlučiti na jednu štih probu.Da li se nekako može doći do reznica od nekih tvojih hibija?Reci mi je li Texas star vanjski hibi kad podnosi niske temperature,i da li imaš i njega ili je to samo slika?Da li i ti živiš u Splitu ili negdje na otoku?Pozdrav i do tipkanja.smile227
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,311 sekundi.