Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako se ono kaže kod nas sitna i dinamitna -----. Ma stvarno kod mene ima svega a tek sad jesenpa sve nekako dolazi do izražaja i uživam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno niho, imaš mali botanički vrt, baš je lijepo! uživaj!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Niho, kažeš da uživaš u cvijeću. na tvojem cvijeću se to i vidi i uzvraća ti maksimalno tvoju brigu i pažnju.
![]() ![]() ![]() A što ti je ono što ima divan crveni cvijet/ja uvijek moram nešto pitat/ ?
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Zaboravila sam ti reći i zahvaliti kako si mi lijepo objasnila za onu žutu ljepojku, sada znam sve o njoj. Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
niho za ćabenku moja majka kaže katmer starinski naziv
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho majstorice svaka čast,cure su sve rekle a ja samo dodajem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
POšalji mi tm i daj mu onaj bijeli kaktus da mi ga donese - odmah.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma Niho zaista kod tebe sve blista, jesen je stigla ali kod tebe sve još u punom cvatu..sve ti je super ali onaj grk me oduševio..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj Niho...sve ti je lijepo, ali onaj "grčki" je baš nešto posebno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Još kad sama naučiš stavljat slike biti će super. Vjerujem da se onaj tko stavlja slike i brine o cvijeću, ma zato je tako prekrasno - ha, ajd priznaj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ej Triša sad si zaćerala -------
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ne mogu niš posebno izdvojit kaj mi je lijepo kad mi je sve lijepo....a i ničemu ne znam imena
![]() Po zimi ću učit imena cvijeća, ![]() |
|
![]() |
|
Niho, ta Triša je nemoguća, još kad sazna da ja ne znam staviti slike, da mi to radi snaha...
Ja već za zimu imam dogovoren tečaj, sad nemam vremena.
Cvijeće ti je lijepo poput tebe.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |