Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 10:03
Kako se ono kaže kod nas sitna i dinamitna -----. Ma stvarno kod mene ima svega a tek sad jesenpa sve nekako dolazi do izražaja i uživamsmile106
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 10:15
stvarno niho, imaš mali botanički vrt, baš je lijepo! uživaj!smile99
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 11:03
Niho, kažeš da uživaš u cvijeću. na tvojem cvijeću se to i vidi i uzvraća ti maksimalno tvoju brigu i pažnju.SmileSmileSmile
A što ti je ono što ima divan crveni cvijet/ja uvijek moram nešto pitat/ ?smile94
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 11:12
Zaboravila sam ti reći i zahvaliti kako si mi lijepo objasnila za onu žutu ljepojku, sada znam sve o njoj. Svaka čast!smile48
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 16:25
niho za ćabenku moja majka kaže katmer starinski naziv
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:13
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Zaboravila sam ti reći i zahvaliti kako si mi lijepo objasnila za onu žutu ljepojku, sada znam sve o njoj. Svaka čast!smile48
--------------smile96----------- Hajde je kopiraj stavi jer ja o njoj ništa ne znam Samo znam da moja zaova donijela na jesen klipicu i zabola u zemlji i vidi sad kako je lijepa . Ja ne znam ni kako se zove. Hajde postaviću je pa nek ti ove cure odgonetnuLOLLOLLOLLOL
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 17:55
Niho majstorice svaka čast,cure su sve rekle a ja samo dodajemsmile57smile183
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 18:09
POšalji mi tm i daj mu onaj bijeli kaktus da mi ga donese - odmah.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 18:39
Ma Niho zaista kod tebe sve blista, jesen je stigla ali kod tebe sve još u punom cvatu..sve ti je super ali onaj grk me oduševio..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 19:14
Wink
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 19:15
Wink
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 19:15
Wink

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 19:18
Joj Niho...sve ti je lijepo, ali onaj "grčki" je baš nešto posebno! smile93
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:21

Niho, kažeš da uživaš u cvijeću. na tvojem cvijeću se to i vidi i uzvraća ti maksimalno tvoju brigu i pažnju.SmileSmileSmile
A što ti je ono što ima divan crveni cvijet/ja uvijek moram nešto pitat/ ?smile94
--- E to je niska neka dalija jako interesantna . ja sad imam niske dalije ali ova je još niža i  baš interesantna- i pokušaću je i ove godine sačuvatiWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 09:49
Još kad sama naučiš stavljat slike biti će super. Vjerujem da se onaj tko stavlja slike i brine o cvijeću, ma zato je tako prekrasno - ha, ajd priznaj.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 12:42
Ej Triša sad si zaćerala -------smile232-ko se rodi viještica taj osta čitav život. naučila sam izdajico--------kopiraj -------zalijepi to je to smile96----- sad ja i mm odosmo raditi -presađivati a ti sine sijedi ismile101
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 12:49
Ne mogu niš posebno izdvojit kaj mi je lijepo kad mi je sve lijepo....a i ničemu ne znam imenasmile148
Po zimi ću učit imena cvijeća,smile120sve bum naštrebala.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 13:19
Niho, ta Triša je nemoguća, još kad sazna da ja ne znam staviti slike, da mi to radi snaha...
Ja već za zimu imam dogovoren tečaj, sad nemam vremena.
Cvijeće ti je lijepo poput tebe.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:21
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Ne mogu niš posebno izdvojit kaj mi je lijepo kad mi je sve lijepo....a i ničemu ne znam imenasmile148
Po zimi ću učit imena cvijeća,smile120sve bum naštrebala.
-------------Hvala ti najljepša a limisliš da ja znam ja po naški ono što se kaže znam a ovo nikad neću ni naučiti jer baš se ne zamaram . Meni je bitno da ja uživam a i ti tako isto u svome uživaj i sve je okTongueTongue
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:23

Niho, ta Triša je nemoguća, još kad sazna da ja ne znam staviti slike, da mi to radi snaha...
Ja već za zimu imam dogovoren tečaj, sad nemam vremena.
Cvijeće ti je lijepo poput tebe.
-------------------LOLLOLLOLLOLLOL Jesi vidjela kako je sebična . A meni šalje poruke da me pita kako se zove koja biljka i onda se šepuri po forumu ona fol pametna -zna imena biljaka a laik . Ali neka ja njoj oprostim kad je luda 100 na satLOLLOLLOLLOLLOL. I ja nikome ne govorim a vidi šta mi radi ------sve mulja- Znam ja postaviti slikeLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.