I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 34> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris, tacna je predobra!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
puuno hvala svima
![]() nisam nabavila zlatnu boju ali sam se sjetila zlatnog flomastera
![]() ![]() a napravila sam i još jednu....i zasad je to to što se tacnica tiće...dok opet ne nabavim neke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nova tacna je fantastična!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ej iris pa ovo je savršeno!!!!!!!!!!!
![]() Obje su mi stavrno prekrasne, nemam riječi, ovo sigurno spada među tvoje najbolje radove!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
E ova druga je još bolja. Fantastično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasna mi je i ova druga tacna,opet preljepi motivi
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ovo je
![]() Na ovoj zadnjoj si kurila(palila)okolo motiva? |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure
![]() aha piramida...kurila
![]() ![]() tu sam ideju davno vidila na net-u samo tek sam nedavno kupila printer i sad sam ju isprobala
mislim da je i kaća i još neko sa foruma isto kurio
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
tacne su odlične! obje. i da, onaj stolčić sa maslinama je
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Stvarno vlada tacnomanija! Neka, neka...to znači da se služe kavice i sve što ide uz to!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala...al me nahvaliste
![]() Izzy nije šablona....samo sam zlatnim flomasterom nacrtala
ne brini...pazim prste
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Iris tacne su ti krasne ... baš ono starinske.... taman bi pasale meni doma...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris ti si eksplodirala sa idejama!!! Motivi su čini mi se sa neta, jel tako?
Ovo sam spaljenim rubovima mi je super, i ja sam radila i zaista daje jedan poseban ton uradku.
Tacne su prekrasne, jednostavno nemam ništa drugo dodati!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala frezija
![]() proljeće bolje da eksplodiram sa idejama nego da eksplodiram
![]() a ustvari ovdje ima jako malo mog rada....prepustila sam motivima glavnu riječ
![]() motivi su sa net-a.....najduže je trajalo njihovo traženje a onda je sve bilo gotovo u čas posla
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Naravno, najteže je napraviti nešto novoga ali da je originalno i tvoje.
I najviše vremena oduzima to istraživanje na netu, ali kada imaš viziju, onda je sve puno lakše i ljepše...
![]() |
|
![]() |
|
I da .....skoro zaboravih....
Nemoj ti eksplodirati, vjeruj mi ne isplati se, radije se odvali smijati!!!!!!
Draga moja, nitko nije vrijedan našeg nerviranja.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Jako lijepe tacne,ova druga mi je prepre dobra.Baš mi se sviđa što si ostavila da se vidi drvo,odlično
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() evo nakon malog odmora par mojih mackarija
![]() jedna tacna i dvije slikice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |