Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Korisnik | |
RIDRIDRID ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Superiška! Imam i ja nekoliko mojih početničkih radova, ali ne znam gdje da ih pokažem, nemam svoju galeriju, ali su početnički, doslovce moji prvi radovi pa nisu baš nešto.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ja više neću otvarati ovu galeriju ručnih radova, jer svaku stranicu koju okrenem padam u nesvjest. Predivno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovaj vikend sam uz slavonski zrak i mamine želje dobila inspiraciju za jednu romantičnu very vintage ogrlicu... U receptu su ove stvari: žad, citrin, češke perle i metalni elementi i žica u boji starog zlata... Duljina ogrlice je do "strateškog proreza"
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ajme, super stvarčica ima...sad bih se ja zapalila i za to....
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
hvala, našla i pogledala
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
U Perli možeš i osobno kupovati, adresa je Nehajska (Trešnjevka). Ne moraš se registrirati da bi pregledala stranice, kad stisneš nešto na meniju s desne strane, ako pod tom kategorijom ima više izbora onda samo ponovo pogledaj na isti meni šta ti je ponuđeno... Npr. odabereš "Kamenje u nizu" i onda ti on otvori podkategorije - fancy, chips, kuglice itd. Samo što ti na glavnoj strani stoji tekst o registraciji dok ne klikneš na "užu" kategoriju! Normalno se pretražuje, nema potrebe za registracijom!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
jel ima trgovina gdje se može osobno kupovati jer kad sam pokušala pretražiti stranice moram se registrirati. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala na obavijesti, baš si tražim ovakav komplet!
![]() |
|
![]() |
|
Moje nakitilice, možda nekome pomogne ova informacija - u Perli imaju set kliješta (4 osnovnih + igla za proširenje rupica) po jeftinoj cijeni i općenito sam otkrila da su kod njih pojedinačna kliješta definitivno najjeftinija, pa koga zanima evo linka http://www.perla-nakit.hr/ponuda/474
|
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
=))))
jedva čekam =))) |
|
![]() |
|
Jesam, bilo mi je lijepo, a i bit će radova - iskrsla mi je narudžbica, opet kutijica za vjenčanje! To mi je vikend - projekt!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Nadam se da ti je bilo lijepo u Slavoniji,( ma kako neće biti!!!!!!) i da si se vratila odmorna i orna za nove radove!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...sretno i vrati se puna kreativne energije, malo mi fale tvoji noviteti
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Cure - odjavljujem se za vikend, idem kratko doma u Slavoniju napunit baterije od ovog zagrebačkog stresa i svakodnevnog nemira! Puse svima!
![]() |
|
![]() |
|
Rose ti je dobro rekla, žica je vjerojatno oksidirala pa ju treba prelakirati... Znam da je teško napraviti dva ista elementa i nikad valjda nisu skroz identična ma koliko se trudila, ali se nemoj uzrujavati oko toga... Stvar je isključivo u praksi! Moram priznati da mi je na prvom mjestu bakrena žica jer je mekana i lagana za oblikovanje i jednostavna za održavanje - ide pod vodu i sve, ne bude joj ništa kao posrebrenoj! A prava srebrna je preskupa da bih eksperimentirala s njom...
Vidjela sam neku radionicu ili prezentaciju rada nakita od žice u NB - u...Pogledaj malo na njihovim stranicama! ![]() |
|
![]() |
|
RIDRIDRID ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 96 |
Nisam znala, probat ću hvala ti puno.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jedini uzrok zbok čega je žica izgubila sjaj ti može bit oksidiranje. jesi li probala zicu premazat bezbojnim lakom za nokte?
|
|
![]() |
|
Evo mene opet. Unakazila sam sinoć jedno dva metra žice i ništa. Moram se praksirati da napravim dva ista elementa, to mi je najteže. Nešto drugo me zanima. Kupila sam žicu u Perli srebrne boje i sfrkala neku narukvicu, ali žica je skroz izgubila sjaj, a ona na kolutu je još uvijek lijepa sjajna. Zašto? Znam da nije srebrna, ali ipak izgleda nekako ružno. i nije oštećena klještima jer je isprva izgledala dobro. |
|
![]() |
|
Hahahahaha, našle se dvije dubrovčanke! Baš slatko! Puse Dubrovniku!
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
i ja sam iz dubrovnika
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |