Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 226> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nihooo.... ruže su predivne, ali ovo u kamenu je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo ti pa traži kat.rea----čak ima male bijele i roze listiće---Callisia repens------ samo da se čujem sa jednom osobom na netu i dobićeš sliku sa rozim cvijetićem
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Za kalisiju pogledaj pod callisia - mislim da je to
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
- Za Tilandisiju mogu ti navesti da se razmnožava rasčlanivanjem veći skupina u pojedinačne i tako dobiješ novu biljku,a za --Kalisiju neznam ja sam u stvari uvijek navodila da je to kućna sreća i mnogi su me isprevljali i navodili da je u stvari to kalisia,a ne kućna sreće...pa nije mi nikada bilo jasno jer stvarno pod pojmom Kalisia nalazila sam na svašta nešto i nikada biljku.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ove niske dalije su ti prekrasne. Možeš ih još razmnožiti na način da ih posadiš ranije u posudu i kada mladi izboji porastu da imaju barem tri reda listova odrežeš grančicu koja mora biti debljine olovke i 15-20 cm duga, zapikneš u zemlju pokriješ najlonom i .... čekaš i moliš Boga da uspije
![]() Koja jesen Niho, pa kod tebe je još ljeto, bar sudeći prema tvome cvijeću.
Ona žuta ljepotica za koju te pitala R. Sara je kerija.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bi
jele ruže, bijele ruže...
![]() Jel bio vikend tako naporan... jesi me tužila Triši da ne znam staviti fotke na forum?
Lijepi pozdrav i pazi na svoje lijepo cveteko
![]() |
|
![]() |
|
![]() --- Ove Tilandisije su inače parazitske biljke i zato mogu uspjevati kako na drvetu tako i na kamenu. Dovoljno je da ih malo dnevno popršćemo vodom i tako se razmnožavaju i uspjevaju,pripadaju porodici kaktusa... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() - Evo jedan par mojih ljepotica da vidite da i u jesen cvatu,a ne mirišu kao ljeti....... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ma bože dragi pa nisam za to ni znala -ma hvala ti najljepša -ti si srce ---------- zlato moje drago.Baš ti hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ne moraš rastavljati gomolj, šteta ako gomolj nije velik jer nije tako obilna cvatnja kao kod većeg gomolja, a i teško prezimi. Ako ju želiš razmnožiti, a nema sjemenki, radije ju druge godine razmnoži iz reznice - kod potjera nove grane, otkineš jednu granu od početka - od korijena i posadiš i redovito zalijevaš, uskoro stvori novi gomolj.
![]() |
|
![]() |
|
Rasa2------- iz gomolja i koji sam god probala rastaviti nije se primio istruhnuo je ali pokušaću opet možda će ih biti nešto izgleda da su bile sitne kad sam ih rastavila . Sad kad budem vadila znaću na čemu sam
|
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
--------- To sam dobila od moje zaove mm sestra -dala mi za rođendan ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo nerviram se...nece slike da se otvore...
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jel je onaj bijeli kaktusić poklon za rođendan ?
Ako je, svaka čast onome od kog si ga dobila,zna birati jako lijepo cvijeće ![]() One su ti niske dalije posebne ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gledam zadivljeno tvoje cvijeće i onda čitam tvoje dopisivanje s Trišom! A jeste.... |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |