I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 34> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike su mi lijepe, ali tacna me bas odusevila
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Da da...nekad je pozadina toliko potrebna da pokaže sav sjaj tvojih radova....već sam se zabrinula....đes..ba....
bravo za radove.... |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
I slikica i prezentacija +5!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala monna i piramida
![]() piramida morala sam se malo odmoriti i napuniti baterije....baš lijepo što si me se sjetila
![]() slikice su na drvetu odnosno na daščicama
evo još jedna
![]() čak sam i na prezentaciji poradila
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Da znaš da sam danas mislila na tebe i di si,zakaj nema niš novih radova.
Slikice su ti prekrasne,tacna isto jednostavna i lijepa. Na čemu si radila slikice? |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure
![]() evo nakon malog odmora par mojih mackarija
![]() jedna tacna i dvije slikice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Jako lijepe tacne,ova druga mi je prepre dobra.Baš mi se sviđa što si ostavila da se vidi drvo,odlično
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I da .....skoro zaboravih....
Nemoj ti eksplodirati, vjeruj mi ne isplati se, radije se odvali smijati!!!!!!
Draga moja, nitko nije vrijedan našeg nerviranja.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Naravno, najteže je napraviti nešto novoga ali da je originalno i tvoje.
I najviše vremena oduzima to istraživanje na netu, ali kada imaš viziju, onda je sve puno lakše i ljepše...
![]() |
|
![]() |
|
hvala frezija
![]() proljeće bolje da eksplodiram sa idejama nego da eksplodiram
![]() a ustvari ovdje ima jako malo mog rada....prepustila sam motivima glavnu riječ
![]() motivi su sa net-a.....najduže je trajalo njihovo traženje a onda je sve bilo gotovo u čas posla
![]() |
|
![]() |
|
Iris ti si eksplodirala sa idejama!!! Motivi su čini mi se sa neta, jel tako?
Ovo sam spaljenim rubovima mi je super, i ja sam radila i zaista daje jedan poseban ton uradku.
Tacne su prekrasne, jednostavno nemam ništa drugo dodati!!!
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Iris tacne su ti krasne ... baš ono starinske.... taman bi pasale meni doma...
|
|
![]() |
|
hvala...al me nahvaliste
![]() Izzy nije šablona....samo sam zlatnim flomasterom nacrtala
ne brini...pazim prste
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Stvarno vlada tacnomanija! Neka, neka...to znači da se služe kavice i sve što ide uz to!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
tacne su odlične! obje. i da, onaj stolčić sa maslinama je
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() aha piramida...kurila
![]() ![]() tu sam ideju davno vidila na net-u samo tek sam nedavno kupila printer i sad sam ju isprobala
mislim da je i kaća i još neko sa foruma isto kurio
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ovo je
![]() Na ovoj zadnjoj si kurila(palila)okolo motiva? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |