Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala rose, tweetuša, primavera, lula, anđelka, izzy!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Sinoć sam malo slikala!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slika je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma sve ti je predivno...i boce..i drvce i slika suuuuper
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, drage cure!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
boce su genijalne,tako posebne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasna slika!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Monna...znaš gledajući kako slikaš....imam ideju donjet ću ti par bijelih salveta da mi ih oslikaš kako bih i ja mogla napraviti nešto tako lijepo....predivna je zaista je predivna....
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Moram se pohvaliti da imam vrlo slično drvce,draga uspomena.
Boca i slika su vrlo lijepe ali ti si nas već naučila na to pa i ne očekujemo ništa manje
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Lijepi radovi!
![]() Molim te, možeš li mi reći od koje žice si radila stablo? Lijepo je i zanimljivo.
|
|
![]() |
|
Hvala Miki!
Stablo je rađeno od neke mekše (hm, relativno) žice koja izgleda kao srebro, ali nije (to mi je ipak preskupa investicija trenutno).
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
boce, drvce, slika..... što da kažem
![]() |
|
![]() |
|
More hvala! Zimska boca: listovi su oslikani, a cvjetovi decoupage. Nevidi se najbolje zbog svjetla, pa ću je kasnije slikati...po sebi ima i pahuljice, srebrni deco frost, metalik srebrne listove, a preko njih bijele sa malo plave i gore plave sjajne kamenčiće...
![]() |
|
![]() |
|
ovdje se malo bolje vidi:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prava zimska! odlično monna!
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Zaista savršeno
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Svestrana Monna opet oduševljava!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |