Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 48> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nabavila sam ih prosle sedmice i uspjela sam ih slikati dok se nije pokvario foto-aparat
![]() Columnea: ![]() Ovdje je bila samo jedan dan jer sam procitala da joj steti jak i hladan vjetar.sad sam je smjestila u stanu... ![]() ![]() a ovo bi trebala biti Aloe ferox ako ne grijesim?? ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj draga moja pa ja ovo nisam ni vidjela . ma baš je predivno -a aloa je najljepša. Ma svaka ti čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Ok ![]() ![]() ![]() @Niho...hvala ti ljepoto ![]() |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Idemo dalje popravljaj aparatić i stavljaj svoje predivno cvijeće
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Posto sam joj 'pripretila"
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Uhhh...zar je proslo toliko vremena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
E baš te treba dobro izlupati da znaš draga moja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dok nebudu nove slike evo da malo osvjezim moju temu....kao prvo Ciao svima i Hvala svima vama koji ste mislili na mene
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eh...stiglo je proljece ali ne i lijepo vrijeme....jedva cekam malo sunca pa da opet uzivam u ovoj ljepoti...slike su od prosle godine!! |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pojavila si se napokon i to sa predivnim slikama
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
kako lijepo....... di si se to "smucala"
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne slike, e sad ćemo uživati, dosta smo čekali
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Vam
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Osvježila si mi dan s onim proljetnim slikama. Sad ćeš se valjda malo češće javljati! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bog ljepotice, s
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Krasne slike i naravno da očekujemo još.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Napokon!I da se više nisi izgubila na tako dugo..Veselim se tvojim slikama!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |