maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Par mobila...morski,božićni i uskršnji...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
maslina, radovi su kao i uvijek prekrasni!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ostala sam bez teksta!
Kakve divne kutije, naročito ona sa horoskopskim znakovima!
Prava si umjetnica.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Draga Maslina, kad god vidim salveti ili nesto drugo s motivom maslina, prvo pomislim na tebe... sto bi ti s tim napravila... neke od tih salveta vidjela sam upotrebljene na tvojim radovima i wow... izgledaju puuuno bolje nego u mojoj masti
![]() ... ali ova zadnja kutija (iz koje vire privjesci s horoskopkim znakovima) me je totalno oborila s nogu. Kakav rad, kakav motiv, kakva kutija... ljubim ruke milostiva... ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Potpisujem sve komentare odreda... i ja sam u transu od tolike ljepote
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ženo, bacaš me u trans! Ona začinjena tacna, tava, škrinja, boce...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Zaljubljena su ove tvoje dvije kutije...ovu zadnju drugačiju od svih drugih i ovu sa maslinama i onom prekrasnom grčkom bordurom....
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Masline su (u već standardnoj maniri) prekrasne, tacna također, ali me posebno oduševila ova diiiivna kutijica! To je salveta? Posebno mi se sviđa kako si iskoristila drugi sloj salvete za unutrašnjost - bravo!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Tek nedavno sam otkrila tvoje radove i oduševljena sam.Kutija s maslinama je preprekrasna a ni ova druga ne zaostaje za njom
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
...koja eksplozija.......kutija s maslinama je favorit? Ne znam ne mogu izabrati sve mi je
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ma sve je prekrasno, ali kutije su me oduševile!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izvrsni radovi maslina,izvrsniiiiiiii!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Maslina tacna i podmetači... fe-no-me-nal-no!
![]() A i kutija je prekrasna. Uzorak, motivi i boje su super!!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Nešto sasvim drugo...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A moja "začinjena"tacna je sad kompletna...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vratimo se maslinama...
![]() ![]() ![]() isti motiv na drugi način... ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sve mi je lipo,lipo,i boce i teglice,ma sve,sve
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
maslina55 super su ti radovi, ali kutija me apsolutno odusevila!! Prekrasne boje i motivi!!!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |