maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 54> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I lavanda je odlična
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Znam ja i nešto drugo,tralalalala
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Naravno da znaš,radovi sa lavandom su mi jako lijepi,ali maslina mi je još ljepša,boce su ti predobre.Sviđaju mi se i one limene kantice. |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
...osim što su mi sve boce s maslinama..lavandom prekrasne...meni je ovo savršeno ispucavanje i predivan motiv..bravo maslina!!!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
maslina55 super su ti radovi, ali kutija me apsolutno odusevila!! Prekrasne boje i motivi!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sve mi je lipo,lipo,i boce i teglice,ma sve,sve
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Vratimo se maslinama...
![]() ![]() ![]() isti motiv na drugi način... ![]() |
|
![]() |
|
A moja "začinjena"tacna je sad kompletna...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nešto sasvim drugo...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Maslina tacna i podmetači... fe-no-me-nal-no!
![]() A i kutija je prekrasna. Uzorak, motivi i boje su super!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izvrsni radovi maslina,izvrsniiiiiiii!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ma sve je prekrasno, ali kutije su me oduševile!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
...koja eksplozija.......kutija s maslinama je favorit? Ne znam ne mogu izabrati sve mi je
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Tek nedavno sam otkrila tvoje radove i oduševljena sam.Kutija s maslinama je preprekrasna a ni ova druga ne zaostaje za njom
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Masline su (u već standardnoj maniri) prekrasne, tacna također, ali me posebno oduševila ova diiiivna kutijica! To je salveta? Posebno mi se sviđa kako si iskoristila drugi sloj salvete za unutrašnjost - bravo!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Zaljubljena su ove tvoje dvije kutije...ovu zadnju drugačiju od svih drugih i ovu sa maslinama i onom prekrasnom grčkom bordurom....
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ženo, bacaš me u trans! Ona začinjena tacna, tava, škrinja, boce...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Potpisujem sve komentare odreda... i ja sam u transu od tolike ljepote
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |