Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 131> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da zato mi se strašno sviđa ovaj žuti s crvenim "okom"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() Trisa, moja favorit boja je crvena, ali kod hibija, ne vazi to pravilo, jer ih kupujem u svim bojama. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fuksija, nikad nebi kupila roza cvijet, nije mi draga boja, ali bogme bih ovakav hibi rado, vrlo rado čak, imala.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() Jos 2 slikice od roza duplog hibija. Hvala mogo; Stefkaji, Bromeliji i nini na lijepim rijecima. Nina, buckasti adeniumi nisu jos cvjetali, jer su sijani tokom ove godine u periodu od sijecnja, pa sve do svibnja. Nadam se da bi mogli cvjtati iduce godine, ako prezime, imam ih nesto vise od 80 komada. A, sto se tice vrsta , neki imaju imena, a neke sam kupila kao mix, ali svi su uglavnom, barem je tako pisalo adenium obesum. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
i ja vidio
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Pozdrav veliki, hej vidjela sam te na Tv-u
Slike hibija bile su mrak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ju, a nitko ne komentira one male debeljuce?? Ajme sto su dobri! Pretpostavljam da jos nisu cvali? Koje su vrste, vidim da su obiljezeni?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
meni se svi sviđaju, ma šta sviđaju oduševljavaju, fasciniraju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ovaj rozi ti je stvarno predivan..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala Sonja50 i Lili68, drago mi je da vam se svidjaju moji hibiji. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() |
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Ma glupo mi je stalno komentirati tvoje hibiskuse jer mi ponestaje riječi. Divno, prekrasno, savršeno, već djeluje ofucano u odnosu na tvoje cvijeće. Jednostavno nemam riječi. Bravo fuksija.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala ti Lili68. Imam ih puno. Imam biljke u cvijetu, one sto sam sijala iz sjemena, pa tek treba da procvjetaju, neke jos pokusavam oziliti, a imam i malih, koje sam sijala nedavno. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Hibiji su ti savseni! Koliko ih imas ?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moji rascvjetani ljepotani. Bromelija ovaj na 1. i 2. slici je isti kao onaj tvoj crveni. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Tockasti je super.
Trebala bih i ja prihraniti, ali nemam vremena. Ovih dana moram poceti stavljati novu plastiku na plastenik, a to je ogroman posao za mene, ostalo ce morati cekati proljece.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
![]() ![]() Evo Nina, onaj hibi sto ga ti zoves Tockasti. Nina kod mene jos uvijek traje cvjetanje, mislim da ce sigurno jos mjesec dana da potraje. Ovih dana cu ih prihraniti. Bromelija dosta su slicni ovaj tvoj i moj, razlika je u boji. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ljiljana, moze u tegli, ali moras mu dati veliku. Slika sam stavljala, proseci po temi.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
I mene su zarazile nina i fuksija sa hibijima!
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Cure predivni hibiji. Zarazile ste me ljepotom ovog cvijeta, na proljeće će definitivno jedan morati doći k meni doma.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |