Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 07:46
Da zato mi se strašno sviđa ovaj žuti s crvenim "okom"
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 06:51

Trisa, moja favorit boja je crvena, ali kod hibija, ne vazi to pravilo, jer ih kupujem u svim bojama.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 13:15
Fuksija, nikad nebi kupila roza cvijet, nije mi draga boja, ali bogme bih ovakav hibi rado, vrlo rado čak, imala.

smile141
RIJEKA

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 08:03

Jos 2 slikice od roza duplog hibija.

Hvala mogo; Stefkaji, Bromeliji i nini na lijepim rijecima.

Nina, buckasti adeniumi nisu jos cvjetali, jer su sijani tokom ove godine u periodu od sijecnja, pa sve do svibnja.
Nadam se da bi mogli cvjtati iduce godine, ako prezime, imam ih nesto vise od 80 komada.
A, sto se tice vrsta , neki imaju imena, a neke sam kupila kao mix, ali svi su uglavnom, barem je tako pisalo adenium obesum.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 12:31
i ja vidio
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 12:14
Pozdrav veliki, hej vidjela sam te na Tv-u
Slike hibija bile su mrak.
RIJEKA

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 20:54
Ju, a nitko ne komentira one male debeljuce?? Ajme sto su dobri! Pretpostavljam da jos nisu cvali? Koje su vrste, vidim da su obiljezeni?
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 17:32
meni se svi sviđaju, ma šta sviđaju oduševljavaju, fasciniraju smile64 smile78
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 15:16
Ovaj rozi ti je stvarno predivan..
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:13

Hvala Sonja50 i Lili68, drago mi je da vam se svidjaju moji hibiji.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 15:07
smile58
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 13:02
Ma glupo mi je stalno komentirati tvoje hibiskuse jer mi ponestaje riječi. Divno, prekrasno, savršeno, već djeluje ofucano u odnosu na tvoje cvijeće. Jednostavno nemam riječi. Bravo fuksija.Thumbs%20Up
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 23:56

Hvala ti Lili68. Imam ih puno. Imam biljke u cvijetu, one sto sam sijala iz sjemena, pa tek treba da procvjetaju, neke jos pokusavam oziliti, a imam i malih, koje sam sijala nedavno.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 10:30
Hibiji su ti savseni! Koliko ih imas ?
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 08:17

Moji rascvjetani ljepotani.
Bromelija ovaj na 1. i 2. slici je isti kao onaj tvoj crveni.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 21:05
Tockasti je super.

Trebala bih i ja prihraniti, ali nemam vremena. Ovih dana moram poceti stavljati novu plastiku na plastenik, a to je ogroman posao za mene, ostalo ce morati cekati proljece.
OPG 159365

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 09:31

Evo Nina, onaj hibi sto ga ti zoves Tockasti.
Nina kod mene jos uvijek traje cvjetanje, mislim da ce sigurno jos mjesec dana da potraje.
Ovih dana cu ih prihraniti.
Bromelija dosta su slicni ovaj tvoj i moj, razlika je u boji.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 15:28
Ljiljana, moze u tegli, ali moras mu dati veliku. Slika sam stavljala, proseci po temi.
OPG 159365

Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 14:41
I mene su zarazile nina i fuksija sa hibijima! smile58na njihovim hibijima!
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 14:33
Cure predivni hibiji. Zarazile ste me ljepotom ovog cvijeta, na proljeće će definitivno jedan morati doći k meni doma.Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.