Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 226> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ajde napokon imaš cikasicu, sad ne moram skrivati svoje
![]() |
||
![]() |
||
|
Otok -ne moraš više kriti hajde sad da ih vidim
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Naravno da je tvoja cikasica ljepša....nisu valjda one "dvometrašice" sa milion zdravih listova, koje cvatu kod Otok ljepše od tvoje....to stvarno ne bi bilo moguće...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
imas prekrasne kaktuse
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ma vidi ti nje, mudrice..... bila u mom dvorištu i veli mi ja došla vidjeti slike i pošto nema odmah
![]() A jesi mudra, svaka ti čast, podvališ nam kaktuse pod cvijeće....
|
||
![]() |
||
|
.............. Ma kakvi bolan tako i ja mislim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
E,baš mi je drago da i ti imaš cikasicu .
Lijepa je,ima dosta lijepih i zdravih listova ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Bravo Niho, prekrasna cikasica, ja svoju uzgajam već 10 godina i takva je kao tvoja. Lijepe si biljčice dobila
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
cikasice je predivna, super će se uklopiti u tvoje biljkice!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Nego Niho, a što ćemo ti sada donjeti kad nam je cikas bila glavni adut ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Vidi Niho što sam bila spremila za tebe, ali sada ti više ne treba , pa mogu podijeliti drugima
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Predivni si darak dobila! A Otok me nasmijala od srca
![]() ![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
E moja Niho eto napokon cikasice kod tebe,još je sto puta ljepša od moje i sad sam ja ljubomorna
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |