Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 19> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
S tobom se nešto događa očito.Ne znam da li je to zbog profesorice ili nečeg drugog ali ti si na putu da postaneš istinska majstorica decoupagea
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mare vjeruj za sve su zasluzne profesorice,one imaju tu svoje prstiće! danas sam pokazala susjdi svoj nakit i dekopaž pa je stala vrista kod mene doma: ženo draga koje ti novce drzis doma! ja cu ti nać stand pa prodaji! ja bi ti prva počela kupovat,sad bi ti najbolje isli barbi motivi,itd... a ja sva crvena u licu da crvenija nisam mogla bit!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Super Rosa
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
bravo, rose stvarno si napredovala sa svojim radovima |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
rose je ucenica za pet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Rose, evo kaznit ću samu sebe tako da ti uštedim muke...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Rose,postala si pravi majstor od decoupagea!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mare,primavera,ančice,kaća,monna,izzy,svima koje me posjecujete i ostavljate tako divne komentare koji su poticaj za dalje svima vam saljem puno pusa drage moje
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutija sa grožđem je fantastična, jako lijepo ukomponirane boje.
Susjeda je u pravu, ali može i bez štanda, usmena predaja također pali!
|
|
![]() |
|
nesto novo.... jos samo da nadem okvir 13x18 i slika je gotova
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
tvoja božićna kutija i jesenska kutija su mi se baš jako svidjele..... meni djeluje da su to manje limene kutije? jesam li u pravu?
|
|
![]() |
|
je,to su malene limene kutijice
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasna sličica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
volim ljubice...jako lijepa sličica u okviru će biti super!
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Jako lijepe kutijice,slikica isto,sa okvirom bude još ljepša.
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
jako je lepa slika sa ljubicicama,predivno.. |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo rose, prekrasne kutijice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |