Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 245> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super pošiljka, Anaida. Bit će tu slatkog posla.
Jedva čekam da vidim kako ćeš to Lantanino blago ukomponirati u svoj vrt.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joooj, kako dobar smajlić, Smrčko
![]() Sarice, već je sve Lantanino zasađeno, odmah isti dan sam ja sve zasadila. A sutra ću napokon biti doma poslijepodne pa ću malo sliknuti, u strašnoj sam gužvi ovih dana.. Posao, pa nešto malo honorarno i ne stižem ništa drugo.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
smajlić je odličan, kao i lijepo uređeni grmići
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Anaida ljepoto moja ovdje je milina biti nemam riječi za komentarisati tvoj vrt .....ko u raju
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dosad je bio lijep ali sa Lantaninim cvjetekima bit će number 1 ovog foruma!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasno,krasno
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ma prekrasno, otočići i travica i thuje (usput vrlo profesionalno ošišane!). Koja je ono biljka u sredini otoka u hladu, lijepa zelena. Listovi su joj skroz interesantni, a ja imam hrpu hladovine i uvijek trebam ideja!!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moje drage - Niho, uvijek me razveseli kad me posjetiš! Bergenija, Maslačak - da, i ja sam dobila predivan Lantanin dar! Zasad sve dobro napreduje, moram vam slikati - a dolazim doma podvečer i ne stignem! Mačak - ona zelena biljka je lišće ukrasnog batata (nije trajnica, na žalost). Imam takve tamnoljubičaste i te zelene. Vrlo je prilagodljiva, odgovara joj i sunce i hladovina.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
S guštom sam opet prošetala. Oni krugovi... baš si lijepo uredila. A kako će to tek sve izgledati kad posadiš ovu hrpu! Vau!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti polako stavićeš kad ima vremena -a ništa ne brini mi čekamo i redovno obilazimo tvoj vrt--------- i uvijek se imamo čemu diviti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Kako se to razmnožava? Pod ljubičastim, misliš da ima ljubičasti list? Tražim nešto tamnije za razbit monotoniju jedne gredice u polusjeni. Kako se sadi, tj. kada?
|
|
![]() |
|
Baka, Niho, Mačak - evo mene s novim slikicama. Niho, mislim na tebe i astilbe, obećajem da ću poslati ovaj tjedan
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kod mene jučer predivna nedjelja koja je omogućila da puno toga obavim u vrtu.. Znam da je blagdan, ali tijekom tjedna uistinu nisam stigla.. Evo, ponešto sam i slikala, pa krenimo na put kroz jesensku sunčanu nedjelju u Međimurju.
![]() ![]() Nekako mi je iznimno teško stavljati danas slikice, veza je jako loša.. No, strpljivo dočekah i kamenjar. Pun je boja i mirisa, a kako je najveći dio Lantaninih cvjećki u njemu našao dom, sada je pun Bola (onog bračkog
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Trave su nam sada najljepše.. ja imam kinezicu i pampasicu.
![]() ![]() Sredina vrta još je zdrava, zelena, bujna..
![]() ![]() Oduševljena sam ljepotom, bojom i nježnošću dalija i njihova cvijeta
![]() Tako je to jučer bilo.. Sunce, 18-tak celzijevaca, povjetarac, nedjelja, mir..
A danas..
Od jutra - kiša.. kiša..kiša..vjetar..zahladilo..zajesenilo..
No, ostale su slike predivne listopadske nedjelje koje tako rado s vama podjelih!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hajde sad pored ove ljepote da vidim Astibe kolike su ne mogu ih dočekati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kao i uvijek toliko ljepote kod tebe! Šteta što dolazi sad zima.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovo je prepredivno, vjerujem da će poslije ove ružne kiše biti još lijepog vremena i da ćemo uživati u ljepotama tvoga vrta
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno..stvarno me pogled na tvoj vrt uvijek iznenadi ljepotom, zaista je sve prekrasno uređeno..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dakle, predivno.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |