Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() posjete uslikala sam ružu koja ju je zadivila svojim krupnim cvijetom,a uz to još par slikica ostalog cvijeća prije ove oluje koja nailazi jer se već osjeti velika promjena i nesmijem rizikovati pa sam danas puno posla imala sklanjajući kaktuse i ostalo cvijeće u sklonište od zime.... -- Žute ruže..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
--------- Ma još više volim kad ih ovako mogu sebi puno nasaditi ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
sukulenti su super, samo ti njih pelcaj ...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jaja se dobro drže,a ovi sukulenti su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Konačno si dočekala svoju cikasicu Misicu
![]() ![]() Kameni cvijet si lijepo razmnožila, ovaj drugi sukulent mislim da je echeveria
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve staro i sve novo - predivno - samo da znaš da škicam iz prikrajka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lijepo si se ti zabavila ovih dana Niho i ponovila, upotpunila kolekciju, super, super.
Vidim ima i jaja, sukulenti se množe, stigla cikasica, uživaj Niho, uživaj
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jaja, sukulenata, nema čega nema, bravo Niho
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
..................Jeli da je moja ljepša -e neka si ljbomorna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Evo da ti ubacim neke slije tvoga bilja.. slikao MM i kaze, salji Nihi slike jaja:)
![]() ![]() I evo jos jedna, bas se lijepo vidi boja, a takva je lijepa jer njegujes to bilje ko niko, i onda ti i vraca ovakvim cvjetovima.. ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sukulenti su ti prva liga
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
............Hvala ti najljepša ali od jednod sam sebi napravila dosta jer uživam u ovim sukulentima-----i još planiram ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš ti je sve super, sukulenti i kaktusi su ti jako lijepi a cikas palma je
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
-- Ovi su primjerci već postali starosjedioci kod mene.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() -Pa došlo je vrijeme da pokažem kako sam sačuvala i uplodila ove lijepe sukulente iako sam se ove god. prvi put susrela snjima. Evo vidite kako sada izgledaju ,a bili su tako mali kada sam ih preuzel na proljeće.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() --Evo da pokušam prikazati svoja jaja koja sam danas ubrala,... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |