Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 15:26
smile156
--Evo da pokušam prikazati svoja jaja koja sam danas ubrala,...Embarrassed  pa sada neka se suše da bih mogala da ih osjemenim.......Tongue  ... nadam se za desetak dana da će biti spremna za rasjecanje i ostalo........Wink..a možda ih mogu i u tavu pa mljac...

.

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 15:58
smile162 
-Pa došlo je vrijeme da pokažem kako sam sačuvala i uplodila ove lijepe sukulente iako sam se ove god. prvi put  susrela snjima. Evo vidite kako sada izgledaju ,a bili su tako mali kada sam ih preuzel na proljeće..
.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 16:02

-- Ovi su primjerci već postali starosjedioci kod mene..

.
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 16:05
Wink      

.
.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 16:11
Baš ti je sve super, sukulenti i kaktusi su ti jako lijepi a cikas palma je smile227
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:12
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Baš ti je sve super, sukulenti i kaktusi su ti jako lijepi a cikas palma je smile227

............Hvala ti najljepša ali od jednod sam sebi napravila dosta jer uživam u ovim sukulentima-----i još planiramTongueTongueTongue- a palma je Misica smile213
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:01
sukulenti su ti prva ligaClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:23
Evo da ti ubacim neke slije tvoga bilja.. slikao MM i kaze, salji Nihi slike jaja:)

I evo jos jedna, bas se lijepo vidi boja, a takva je lijepa jer njegujes to bilje ko niko, i onda ti i vraca ovakvim cvjetovima..

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:24
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

E moja Niho eto napokon cikasice kod tebe,još je sto puta ljepša od moje i sad sam ja ljubomorna smile193

..................Jeli da je moja ljepša -e neka si ljbomorna smile96
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 21:34
Jaja, sukulenata, nema čega nema, bravo Niho Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 22:36
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Jaja, sukulenata, nema čega nema, bravo Niho Clap
--- Aha biće jaja Lantana tebe čekaju sad se suše LOLLOLLOLLOL
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 22:55
Lijepo si se ti zabavila ovih dana Niho i ponovila, upotpunila kolekciju, super, super.
Vidim ima i jaja, sukulenti se množe, stigla cikasica, uživaj Niho, uživajsmile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 08:03
Sve staro i sve novo - predivno - samo da znaš da škicam iz prikrajka.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 09:09
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Sve staro i sve novo - predivno - samo da znaš da škicam iz prikrajka.
--- A sunce moje zlatno samo škicaj ------za tebe ima koliko želiš-i zadnje svoje ti dajemsmile78
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 09:46
Konačno si dočekala svoju cikasicu Misicu Thumbs%20Up, ajme stavila si Otok na muke sad ima da misli što da ti da a da bude bolje i ljepše od cikasice. Wink

Kameni cvijet si lijepo razmnožila, ovaj drugi sukulent mislim da je echeveria
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 10:02
Jaja se dobro drže,a ovi sukulenti su preslatki
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 10:16
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Jaja se dobro drže,a ovi sukulenti su preslatki
---- Nema jaja bolji od moji sad treba čekati da se osuše i eto sijemenaLOLLOLLOL
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 10:55
sukulenti su super, samo ti njih pelcaj ...Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 12:55
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

sukulenti su super, samo ti njih pelcaj ...Wink

--------- Ma još više volim kad ih ovako mogu sebi puno nasaditiTongueTongue
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:42
smile85       _ E pošto stiže malo jača studen i mraz poslije Tweety-eve
posjete uslikala sam ružu koja ju je zadivila svojim krupnim cvijetom,a uz to još par slikica ostalog cvijeća prije ove oluje koja nailazi  jer se već osjeti velika promjena i nesmijem rizikovati pa sam danas puno posla imala sklanjajući kaktuse i ostalo cvijeće u sklonište od zime....

--  Žute ruže.....
.
.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.