Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 189190191192193 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 14:14
Šteta cinija i dalije, ali drugo se dobro drži, ja znam kako kad mene bura slomi sve što je visoko i krhko, zato baš i ne sadim visoke biljke. I samo da znaš da ja koja sam rođena u kamenu  i živim s kamenom, da se uvijek iznova divim ovoj tvojoj kamenoj ogradi. Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 13:51
Najiskrenije zahvale svima koji su posjetili moj vrtić... Noćas i danas puše vjetar svom silinom.. I dogodilo se neumitno..

Jednog grma dalija više nema, drugi izgleda jako loše... Jedan je grm sasvim slomilo, iščupalo iz zemlje i morala sam ga baciti... Ista je priča sa cinijama.

Niho - evo astilbi. Na žalost, nisu mi baš lijepo napredovale, ali nadam se da će se to iduće sezone promijeniti. Cvale su samo jednom, tada se jedan grmić malo počeo i sušiti, ali srećom nije se osušuo sasvim. Ovaj drugi grmić je bujnija lišća, ali cvijeta također nema - tj. samo jednom je cvala i ta astilba. Od ova dva grma poslat ću ti svaki malo.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 09:28
smile227Koja ljepota...
Uljepšala si mi dan, hvalaWink
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:35
Lijepo,ljepše, najljepše.
Kada vidim tu urednost i ljepotu dobijem volju za uređenjem svog vrta.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:34
Auuuuuu! Tako divno, uredno, sve na svom mjestu! Svaka čast!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:14
ocaravajuce
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:12
smile120
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 20:55
Dakle, predivno.  Clap 
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 19:47
Predivno..stvarno me pogled na tvoj vrt uvijek iznenadi ljepotom, zaista je sve prekrasno uređeno..
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 19:35
ovo je prepredivno, vjerujem da će poslije ove ružne kiše biti još lijepog vremena i da ćemo  uživati u ljepotama tvoga vrta smile64
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 19:06
Kao i uvijek toliko ljepote kod tebe! Šteta što dolazi sad zima.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 16:54
Hajde sad pored ove ljepote da vidim Astibe kolike su ne mogu ih dočekatismile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 16:47
Trave su nam sada najljepše.. ja imam kinezicu i pampasicu.

Sredina vrta još je zdrava, zelena, bujna..

Oduševljena sam ljepotom, bojom i nježnošću dalija i njihova cvijeta

Tako je to jučer bilo.. Sunce, 18-tak celzijevaca, povjetarac, nedjelja, mir..

A danas..

Od jutra - kiša.. kiša..kiša..vjetar..zahladilo..zajesenilo..

No, ostale su slike predivne listopadske nedjelje koje tako rado s vama podjelih!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 16:30
Kod mene jučer predivna nedjelja koja je omogućila da puno toga obavim u vrtu.. Znam da je blagdan, ali tijekom tjedna uistinu nisam stigla.. Evo, ponešto sam i slikala, pa krenimo na put kroz jesensku sunčanu nedjelju u Međimurju.

Nekako mi je iznimno teško stavljati danas slikice, veza je jako loša.. No, strpljivo dočekah i kamenjar. Pun je boja i mirisa, a kako je najveći dio Lantaninih cvjećki u njemu našao dom, sada je pun Bola (onog bračkog Smile )

P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 16:06
Baka, Niho, Mačak - evo mene s novim slikicama. Niho, mislim na tebe i astilbe, obećajem da ću poslati ovaj tjedan Smile !!
Mačak - ja sam sve ove grmiće razmnožila iz jednog grma, a sada sam porezala mlade grančice i stavila  u vodu da mi puste korijene, tako ću ih zasaditi i (nadam se) očuvati preko zime. Ostat će, naravno, unutra. U proljeće ću ih, ponovno, razmnožiti reznicama i zasaditi u vrt.
P.Bosmans
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 21:00
Kako se to razmnožava? Pod ljubičastim, misliš da ima ljubičasti list? Tražim nešto tamnije za razbit monotoniju jedne gredice u polusjeni. Kako se sadi, tj. kada?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 18:31
Samo ti polako stavićeš kad ima vremena -a ništa ne brini mi čekamo i redovno obilazimo tvoj vrt--------- i uvijek se imamo čemu divitismile219ali opet stavljaj slikesmile107
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 07:40
S guštom sam opet prošetala. Oni krugovi... baš si lijepo uredila. A kako će to tek sve izgledati kad posadiš ovu hrpu! Vau!Big%20smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 06:58

Moje drage - Niho, uvijek me razveseli kad me posjetiš! Bergenija, Maslačak - da, i ja sam dobila predivan Lantanin dar! Zasad sve dobro napreduje, moram vam slikati - a dolazim doma podvečer i ne stignem!

Mačak - ona zelena biljka je lišće ukrasnog batata (nije trajnica, na žalost). Imam takve tamnoljubičaste i te zelene. Vrlo je prilagodljiva, odgovara joj i sunce i hladovina.
P.Bosmans
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 22:10
Ma prekrasno, otočići i travica i thuje (usput vrlo profesionalno ošišane!). Koja je ono biljka u sredini otoka u hladu, lijepa zelena. Listovi su joj skroz interesantni, a ja imam hrpu hladovine i uvijek trebam ideja!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 189190191192193 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.