Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 245> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ocaravajuce
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Auuuuuu! Tako divno, uredno, sve na svom mjestu! Svaka čast!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepo,ljepše, najljepše.
Kada vidim tu urednost i ljepotu dobijem volju za uređenjem svog vrta. ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Uljepšala si mi dan, hvala
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Najiskrenije zahvale svima koji su posjetili moj vrtić... Noćas i danas puše vjetar svom silinom.. I dogodilo se neumitno..
![]() Jednog grma dalija više nema, drugi izgleda jako loše... Jedan je grm sasvim slomilo, iščupalo iz zemlje i morala sam ga baciti... Ista je priča sa cinijama.
![]() ![]() Niho - evo astilbi. Na žalost, nisu mi baš lijepo napredovale, ali nadam se da će se to iduće sezone promijeniti. Cvale su samo jednom, tada se jedan grmić malo počeo i sušiti, ali srećom nije se osušuo sasvim. Ovaj drugi grmić je bujnija lišća, ali cvijeta također nema - tj. samo jednom je cvala i ta astilba. Od ova dva grma poslat ću ti svaki malo.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Šteta cinija i dalije, ali drugo se dobro drži, ja znam kako kad mene bura slomi sve što je visoko i krhko, zato baš i ne sadim visoke biljke. I samo da znaš da ja koja sam rođena u kamenu i živim s kamenom, da se uvijek iznova divim ovoj tvojoj kamenoj ogradi.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Anaida, slično je bilo i kod mene, kiša i vjetar slomili su i polegli posljednje cinije, astre i sve ono što je visoko.
Ali vrt ti se i dalje dobro drži, i dalje je prekrasan |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
TVoj vrt oduševljava, Anaida, krasan kamenjar, predivne trave, bujan otočić, stvarno prelijepo. A posljedice jučerašnjeg nevremena brzo ćeš srediti, pa će opet sve biti prelijepo.Lijepi pozdrav ti šaljem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bila bura ili ne kad sam vidjela slikice , posebno travu sam ostala ovako
![]() Baš lijepo izkombiniraš biljke, čovjek se može samo diviti ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana, Otok, Sara, Smrčko - i danas se vjetar nastavio igrati s cvijećem, i hladno je brrrr... A najavljuju i mraz - no, tako je to s prirodom..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože samoo jedan tren i sve nesta -nema što dragi bog odredi onako je -njegova sila je najača. tako je i kod mene a hej sad ne možemo ništa ni dr, očekivati
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Gadan vjetar
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E moga vrta više nema a vidi kod tebe je bar povaljan -
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Anaida, takve slike srušenog i povaljnanog cvijeća pogotovo ovog jednogodišnjeg biti će sve češće. Isto se dogodilo s mojim dalijama i cinijama, porezala sam ih, ionako ubzo sljedi vađenje gomolja iz zemlje i zimski san. Par cvjetića manje nemože nikako smanjiti ljepotu tvog vrta.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Niho - dobra ti je ova da je moj vrt , iako povaljan, još tu
![]() ![]() A što ćemo, jesen zajesenila..i bome zazimila!!
SilveK - je, i u Međimurje na (pre)velika vrata hladnoća dolazi... A prije tjedan dana još smo u kratkim rukavima bile!!
Korijenko - i ja ću sutra dalije izvaditi, vrijeme je da ih pospremim.. Sasvim su mi klonule (ove koje su još ostale nakon vjetra) i izgledaju jako, jako umorno. A bile su mi prelijepe i bojom i oblikom!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vjetar je učinio svoje, pa ionako je vrijem za pospremanje, pa ćeš to nekako pregrmiti, mogla bi i ja svoje dalije povaditi, ali još cvjetaju, pa mi je žao.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ja ti ne dajem podršku za vrt da vidiš sad moj kako je ćelav i hladan
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Anaida tek sad vidim slikice tvog cvijeća nakon olujnog vjetra! Dalije su ti stvarno bile krasne........ali ne brini.......... druge godine bit će još ljepše!i za mene je ovo vrijeme šok, ali mislim si ga da je dosta bilo i lijepoga............
|
|
![]() |
|
Draga moja kad dođem samo vidim sve ti skresano
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moje cure, jučer sam dodatno "očistila" vrt - sve je manje cvijeća u njemu, ali ipak ga ima! Sad me i to malo cvijećki jako,jako raduje
![]() Niho - nema veze ako ti je vrt ćelavko, stižu ti astilbe i par sjemenki pa ćeš ga malo zasaditi
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |