Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma hvala ti najljepša ma naćemo mi nešto za tebe ne brini ništa .
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma vidi ti nje sad se našla hvaliti i sa koprivom, jesam li ti lijepo rekla da tu nema da se guraš
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kad mi je mm donio ja sam se odma sijetila koja je to trava i da iskrene budem nisam baš ljubitelj jer sama pomisao za šta se koristi malo me uznervozi .- I da znaš imam veliku loncijeru za tebe -ali ću opet razmisliti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koliko tu ima mojih kaktusa. Čudila se ja došla prazne torbe, a otišla punih torbi, punog bunkera. Je nešto sam joj dala, ali baš toliko..........
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() A ove moje kućanice zalutale mi bile u kaktusima pa ih jedva nađoh pa evo ih žive i zdrave nisu izbodene.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Krasno ti je sobno cvijeće,samo ga sad mazi i pazi
![]() |
|
![]() |
|
Pa nisam ga baš ljubitelj toliko sad kad sam sve unijela u kuću kao da živim u džungli nikako rasporediti
|
|
|
|
![]() |
|
Samo ti Triša sanjaj ali kad dođem -dođeš neka će nagrbusiti sa kaktusima i dr. cvijećem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajde, ajde vidi palme, a meni donijela picmoljku palmu, koja jedva da mrda, vidjet ćeš ti kad ona prešiša ovu tvoju, morat ću ti je vratiti, jer je neću imat kamo staviti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Ajme niho,kod mene je gužva u kuci od tegli, kod tebe jos vise,pazi da ti se polica ne polomi.
Čestitam na kolekciji kaktusa!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno ti je ovo kučno cvijeće..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Niho, kakvi su to klonirani kaktusi?
|
|
![]() |
|
To su kaktusi koji se nasade jedan na dr,tako da bi uzgojili jednu vrstu kaktusa koju nije moguće uzgojiti samu,- Eto to ti je to
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo lijepih slikica i ostalih biljkica u tvojem domu!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Samo je vi hvalite, kad bi znali da je muža i djecu izbacila u dvorište nebi je tako hvalili, a sve zbog cvijeća, pa još i kaktusa, jadan čoik nije imao gdje sjesti, a da se ne napikne.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ti preko zime garant imaš malu prašumu u kući! Sve je tako zdravo! Divni primjerci iz šume, da bar kod nas ima takvih!
|
|
![]() |
|
Ma ja sam ti umijesto u kući tačno ko u šumi poćeće me oblijetati i životinje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |