Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 52> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ružice su ti prekrasne, ali šta je to hladni porculan?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ružice su ti preslatke,bas su njezne,decentne,super! drago mi je sto radis tu tehniku jer je ja bas i nisam shvatila :(
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Možeš sve osim pojesti (nije preporučljivo zbog sastojaka),
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne znam da li bih ovo pojela, stavila u kosu, na sako ili u vazu??!?!? Aaaaaaa! Tako delikatno!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Upravo završila cvjetiće, trebat će mi za jednu "zimsku" čašu, evo kako trenutno izgledaju, tehnika - hladni porculan. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
boca mi je mrak,nemam rijeci,bravo monna
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
pa ove boce sam tražila još jučer, sa ružičastim božičnim zvjezdama prekrasne su , a ti imaš nekoliko tema i mjesta da sam pomislila da nešto nije u redu sa mojim sječanjem.nakit, vile, boce, stvarno svestrano i pitam se kad to sve stigneš.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga monna iznenadila sam se kako dugo nisam bila na tvojoj temi. Ali sam se više iznenadila i oduševila tvojom svestranošću i tvojim radovima. Do sada sam uz tvoj nick vezala vile ali ovo što sam vidjela unatrag par stranica zaista sam ostala bez teksta. Malo vas se ovdje na forumu može pohvaliti tolikom svestranošću i tolikim majstorstvom.
Za vile već znaš da si pravi umjetnik, za nakit... vidim da i u te vode " grabiš" krupnim koracima.
Za slikanje na platnu...nevjerojatno lijepo
Ali za oslikavanje staklenih boca....tu ostajem jednostavno bez komentara!!! Oduševila sam se zaista!!!
Bravo monna!!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
eh, da bar i ja znam tako slikat. anđeo je prekrasan! a boca, tako lijepa, nježna...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage cure!
@ Primavera, slikam akrilom kojeg malo razrijedim vodom, pa premaz nije tako gust, uz to pomiješam par boja, ovisno o ideji.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Slika me oduševila, a tek kad sam vidjela bocu.........
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala dragom Bogu da nisi odoljela...roze Božićne zvijezde....super.
A što misliš o plavima...uz kombinaciju runolista?
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ideja je magična, a izvedba....u beztekstualnom sam stanju!
![]() |
|
![]() |
|
Mene je danas uhvatila slikomanija, nisam mogla odoljeti ideji boce sa roza božićnim zvijezdama!!!
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i ja se pitam isto sto i izzy
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage cure! Nije uvijek savršeno, ali uživam u svemu što radim.
|
|
![]() |
|
Ima li nešto što ti ne radiš savršeno?!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |