Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 245> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida one 3 biljke koje su , Znam da smo rekli za Astibe ali 3 grančice imaju pa mogu li znati druge 2-- i ako su onako posuhe nema li veze može se posaditi i na proljeće da puste mlade
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, dvije su astilbe, jedna cvate ružičasto, druga bijelo (one koje su baš bile sa zemljom i korijenom, to su astilbe). Zatim je jedna hosta, ona je bila na žalost bez zemlje pa se bojim da se osušila... I drugo su sjemenke.
Malo Gogo, hvala na lijepoj misli upućenoj mojem vrtiću! I hvala na posjeti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja ću samo reći - tvoj vrt je prekrasan, volim ti doći u posjetu
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Meni je ovdje stvarno predivno biti uvijek nešto namišljam šta da sebi nešto dodam od tvog vrta
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cure moje, hvala vam na posjeti i lijepim riječima!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Danas ostavljam nekoliko "unutarnjih" slikica.. Primjetila sam da još nijedne zime nisam imala toliko cvijeća unutra. Neki dan sam, također osupnuta, zaključila da nemam više teglica za sadnju cvijeća! Puno sam toga dobila od vas pa sam dobar dio toga zasadila i pospremila u podrum, tamo je isto 30-tak zasađenih teglica. Uz ove u kući- nema više
![]() ![]() Slatke brige
![]() Mali ulazni hodnik
![]() Pa hodnik, s jedne strane. S druge je strane ormar..
![]() A na ormaru..
![]() U kutu
![]() Na stepenicama (e, tu još ima mjesta, zato mi valja kupiti teglice
![]() ![]() Prozorčić na polukatu (kod nas bi se, po domaće, reklo na podestu)
![]() Na katu
![]() ![]() ![]() Ku-ku, tu smo
![]() Pogled prema dolje
![]() I još u dnevnoj sobi - tri velika prozora, tri police za cvijeće..
![]() ![]() ![]() Teglice u podrumu, na zimovanju, zaboravila sam sada slikati, to ću naknadno..
Moji dragi cvjetići, ja vas danas toplo pozdravljam. Idućih me sedam dana nema, idem u Europu najaviti ulazak lijepe naše u EU
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa skupila si impozantnu količinu! Biljke su prekrasne, raznolike... kuća ti izgleda kao zimski vrt. Usput, pozdravi "one tamo" i reci da mi nismo ništa gori od na pr. Države na "čizmi" preko puta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koja cvjećarna!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ko i uvijek prekrasno. Imamo nešto zajedničko, volimo svijetlo drvo. Vidim da ti je stolarija u prirodnoj boji drveta
![]() I čeka te jedna porukica ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Anaida,
prekrasan interijer, prekrasne biljke, a o vrtu je već sve davno rečeno.
Želim ti uspješno putovanje u Europu, dobru zabavu i nadam se da ćeš uspjeti prošvercati koji novi primjerak.
Sretno!
|
|
![]() |
|
Ma Anaida svaka ti čast-stvarno si ga natrpala ----ali ti još možeš hodati po kući ali ja sam totalno zatrpana . Juče sam bila ljuta i rekla sam da ću ga pola podijeliti
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovakvu kolekciju kućnog bilja svatko može poželjeti...... Najbolja mi je KU-KU hibi slika
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i u kuci je savrseno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe je Anaida sve skladno i unutra i van. Imaš lijepu kolekciju kućnog bilja, ali najbolje od svega je da sve ima svoje mjesto, vidi se sklad u razmještaju, pitari su interesantni, boje i drvo daju neku posebnu toplinu, jednom riječju prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kuda sam gledala da nisam vidjela ovu ljepotu, ako je vani predivno onda je ovo prepreljepo
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Jesam li ja to spazila nježno roza hibi???
![]() I kaj je ono tamno ljubičasto na prozoru što sliči djetelini?? Baš je to super sve kod tebe posloženo, stvarno si si dala truda ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Oduševljena sam tvojim unutarnjim biljem .
Tako je sve zdravo,zeleno pa još i rascvijetano ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno Anaida, svega ima i sve je predivno, puno prozora, stakla svjetla, baš ti zavidim na tome.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Vratila sam se, vrt mi se smrznu ali srce ugrijalo jer sam puno lijepih doživljaja imala. Hvala vam svima koji ste me posjetili, i do novih slika iz mojeg vrta samo ću vašim vrtovima šetati!! Ljubim vas sve!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |