Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 226> |
Korisnik | |
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Niho vidjela sam imas prelijepe eonij,stvarno je prekrasan....cujemo se na pp
![]() |
|
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divna ti je kucna dzungla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti piši plavooka
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koliku ti kuću imaš Niho?
|
|
![]() |
|
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
- Otok moja je kuća sa dva sprata -dužina -širina -14 -sa 17-pa sad je li to veliko--------ne znam kako za koga ali ima dosta mijesta u njoj . Gore na spratu ima mm sestra i kuća je jako puna cvijeća a ja sam u prizemlju a ima i u mene dosta jer moj boravak i kuhinja su dugi 7 metara bez dr. soba i tako da ga svagdje mogu postaviti što mi je baš drago ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa stvarno imaš mjesta, trpaj onda i dalje
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
draga niho koliko kod tebe prelijepih stvari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
--Ipak evo od mene moj cvijetni kutak u mom domu..... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo si ih smjestila Niho, ali mislim da bi agavi i cikasici bilo bolje negdje kraj prozora gdje ima svjetlosti i nije puno vruće.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Joj Lantana znam to ali sad mi više ne daju sobu koju sam koristila za prezimljavanje moji biljaka .dijeca porasla ali pokušaću ih nekako smotati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Niho, cikasica ti nije dobro...počeli su joj žutiti listovi...gladna je vjerojatno....trebala bi je malo prihraniti nekim eko gnojivom! I obavezno ju staviti negdje bliže svjetlosti....kao što kaže Lantana!
|
|
![]() |
|
Joj Hvala Ti najljepša Flavija ali ja stvarno ništa ne znam o njoj i baš mi je dobro došla svaka riječ za nju ----a koje gnojivo da uzmem za nju jer imam razni pa da joj ne bi dala za limun ili kaktuse .
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konačno da te netko stavi na red, nahrani tu cikasicu ženo, mora dobiti mlade za mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ma ima jedan bolan mali picmoljak ali kako ja njoj sine ložim ona će se ispeći ali evo cure je spasiše pa samo se ti nadaj
|
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Niho, cikasicu prihrani nekim organskim gnojivom......ja sam kupila prevreli konjski stajnjak i malo sam umiješala sa strane u zemlju uz same rubove tegle. Nemoj pretjerati sa gnojivom, možda treba pola od pola šake staviti, jer joj i previše gnojiva može štetiti. Nikako nemoj stavljati umjetna gnojiva jer to njima ne odgovara. Na proljeće je probaj presaditi u kiselu zemlju (ima za kupiti po vrtlarijama....to ti je primjerice zemlja za rododendrone). Kad budeš presađivala, pazi da joj ne zatrpaš stablo, to isto ne voli...svu zemlju koja uđe u pore treba očistiti recimo četkicom. Za zalijevanje, ona i ljeti kad je na direktnom suncu treba vrlo malo vode, a zimi još manje....možeš je zimi jednom mjesečno sasvim malo zaliti kišnicom, ali čisto malo.
Ako budeš primjetila da se listovi izdužuju i blijede, to znači da nema dovoljno svjetlosti.
I zadnje, u slučaju da ti otpadnu svi listovi, ne treba se sekirat....slijedeće sezone će potjerati nove.
|
|
![]() |
|
A srce moje zlatno hvala ti najljepša -i poslušaću te
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |