Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 226>
Korisnik
Poruka
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 21:47
Niho imal jos ove ljepote

Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 13:18
Niho vidjela sam imas prelijepe eonij,stvarno je prekrasan....cujemo se na ppsmile79
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 14:10
divna ti je kucna dzungla
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 17:20
Samo ti piši plavookasmile78

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 17:22
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

divna ti je kucna dzungla

----------- Od tebe mi je čast da dobijem pohvalu

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 17:26
Koliku ti kuću imaš Niho?
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 17:43
hocu hocu Niho

Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 19:24
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Koliku ti kuću imaš Niho?

- Otok moja je kuća sa dva sprata -dužina -širina -14 -sa 17-pa sad je li to veliko--------ne znam kako za koga ali ima dosta mijesta u njoj . Gore na spratu ima mm sestra i kuća je jako puna cvijeća a ja sam u prizemlju a ima i u mene dosta jer moj boravak i kuhinja su dugi 7 metara bez dr. soba i tako da ga svagdje mogu postaviti što mi je baš drago

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 19:43
Pa stvarno imaš mjesta, trpaj onda i dalje
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 20:20
draga niho koliko kod tebe prelijepih stvari Big%20smile a kaktus kompozicija impozantna..zaista si to fino sve posložilaClap a bugica je krasna
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 07:40

Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama…

Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora.

Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji.
Jer na pojedinim temama nema po 3-4 strane niti jedne slike.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 20:09

--Ipak evo od mene moj cvijetni kutak u mom domu.....Wink

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 20:19
Lijepo si ih smjestila Niho, ali mislim da bi agavi i cikasici bilo bolje negdje kraj prozora gdje ima svjetlosti i nije puno vruće.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 22:39
Joj Lantana znam to ali sad mi više ne daju sobu koju sam koristila za prezimljavanje moji biljaka .dijeca porasla ali pokušaću ih nekako smotatismile78
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 22:46
Niho, cikasica ti nije dobro...počeli su joj žutiti listovi...gladna je vjerojatno....trebala bi je malo prihraniti nekim eko gnojivom! I obavezno ju staviti negdje bliže svjetlosti....kao što kaže Lantana!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 09:01
Joj Hvala Ti najljepša Flavija ali ja stvarno ništa ne znam o njoj i baš mi je dobro došla svaka riječ za nju ----a koje gnojivo da uzmem za nju jer imam razni pa da joj ne bi dala za limun ili kaktuse .smile96-----------Hug
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 10:03
Konačno da te netko stavi na red, nahrani tu cikasicu ženo, mora dobiti mlade za mene.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 10:20
ma ima jedan bolan mali picmoljak ali kako ja njoj sine ložim ona će se ispeći ali evo cure je spasiše pa samo se ti nadaj
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 10:29
Niho, cikasicu prihrani nekim organskim gnojivom......ja sam kupila prevreli konjski stajnjak i malo sam umiješala sa strane u zemlju uz same rubove tegle. Nemoj pretjerati sa gnojivom, možda treba pola od pola šake staviti, jer joj i previše gnojiva može štetiti.  Nikako nemoj stavljati umjetna gnojiva jer to njima ne odgovara. Na proljeće je probaj presaditi u kiselu zemlju (ima za kupiti po vrtlarijama....to ti je primjerice zemlja za rododendrone). Kad budeš presađivala, pazi da joj ne zatrpaš stablo, to isto ne voli...svu zemlju koja uđe u pore treba očistiti recimo četkicom. Za zalijevanje, ona i ljeti kad je na direktnom suncu treba vrlo malo vode, a zimi još manje....možeš je zimi jednom mjesečno sasvim malo zaliti kišnicom, ali čisto malo.
Ako budeš primjetila da se listovi izdužuju i blijede, to znači da nema dovoljno svjetlosti.
I zadnje, u slučaju da ti otpadnu svi listovi, ne treba se sekirat....slijedeće sezone će potjerati nove.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 14:38
A srce moje zlatno hvala ti najljepša -i poslušaću te smile79-jer sam patila za njom toliko i napokon je dobila od vrlo drage osobe i sad da mi ode -e neće ne zvala se ja Nihosmile232
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.