Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mene zatrpa prvi snijeg sve je bijelo čisto i lijepo ali brr malo hladno i mokro. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma bez obzira što je zima ja volim snijeg..predivno je niho..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepo kod tebe prava zimska idila
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Brrrrrr, smrzla sam se
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho predivna ti je cikasica odlično se brineš za nju,a i adam mi je super i ja imam takvoga,pa mi reci di ga držiš preko zime i da li ti listovi ostanu ili požute i propadnu!?E a što se tiče snijega kad sam vidila ove slike sve mi je nešto zatitralo oko srca,ovdje lije kiša ko iz kabla,a ja obožavam snijeg!!!
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Draga Niho sad se nevidi ni cvijetic
![]() ajde Niho izadji van i skloni taj snjijeg s tog lijepog cvijeca..ali se dobro obuci ![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
![]() -četiri Fuksije --menđušice veliku količinu sjemenki raznog cvijeća i ovaj ogromni kaktus - notocactus submammulos. ![]() Jasminaaa najljepša ti hvala na ovom predivnom iznenađenju.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
super su ti biljkice..kaktus je cool
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super,sad ces opet imat pune ruke posla
![]() |
|
![]() |
|
...............Što se tiče Adama moj je u kući -čak ga držim u kuhinji i koliko vidim da mu listovi ne otpadaju-ali su 2 već požutila što znači da će otići i ostaje mi jedan zdrav mladi koji je izašao prije par dana ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ja ne volim snijeg, al kad vidim ovo kako kod tebe izgleda, opet bi ti dosla.. Prekrasan ti je ambijent.. ali i lijepa iznenadjenja dobivas!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pa ovo je stvarno napadalo kod tebe, lijepo je za vidjeti, ali meni je odmah zima, malo je prerano došao snijeg ovu godinu. Novi pokloni su krasni
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
---Samo dolazi,ali moja iznenađenja su ubrojana i sa tobom se dijele. Poljubi mi tm. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Niho samo ti stizu pokloni...kaktus je bas prekrasan,a mogu zamisliti te fuksijice kako ce biti lijepe kod tebe tu...
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
---------ma daj Otok ovo je sad milina ---da znaš kako se na njemu može lijepo zagrijati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |