Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 226>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 22:31
Ajme i kod tebe snijega, baš zamišljam kako sjedim u toploj dnevnoj sobi kraj tm, držim onaj mlinac među n..... i meljem kafu, a na stolu rahatluk, moj omiljeni.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 22:46
smile227Niho pa kod tebe je prava zimska idila. A jesi me nasmijala sa riječima "imam ja malo i sobnog cvijeća", pa da stvarno ga imaš malo ..... više LOL, a neznam šta bi tek bilo da ga imaš puno, onda bi se netko morao iseliti iz kuće da cvijeće smjestiš .... valjda.
No pa di je taj picmoljak od banane?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 08:54
Niho, šta je s onim visećim pelargonijama na zadnjoj snježnoj slici, šta njih ne spremaš, smrznut će ti se.....
Baš ti je pravi ugođaj....ja  ne bi ni izlazila van samo bi se grijala pred kaminom....Big%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 10:53
Daj nam još malo poslikaj tog tvog zimskog ugođaja...kod nas jučer padao snijeg, danas je sunce..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 13:22
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Niho, šta je s onim visećim pelargonijama na zadnjoj snježnoj slici, šta njih ne spremaš, smrznut će ti se.....
Baš ti je pravi ugođaj....ja  ne bi ni izlazila van samo bi se grijala pred kaminom....Big%20smile
-- neće one Korijenko ići na zimoovanje ja njih bacam i svake godine uzimam noveTongue-A da znaš da i ja ne izlazim van ------LOLLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 13:40
weeeeeeeeeeee.....snjeg....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 13:44
Ajde Niho napravi snješka, što si se zatvorila u kućusmile198
život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 14:07
Tooooo, Lantana, koja dobra ideja da ju malo potjeramo iz kuće... smile66
Ajde Niho, makar malog, pa da bude to prvi forumski snješko ove godine
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 20:35
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

smile227Niho pa kod tebe je prava zimska idila. A jesi me nasmijala sa riječima "imam ja malo i sobnog cvijeća", pa da stvarno ga imaš malo ..... više LOL, a neznam šta bi tek bilo da ga imaš puno, onda bi se netko morao iseliti iz kuće da cvijeće smjestiš .... valjda.
No pa di je taj picmoljak od banane?
---------------------Rekao mi je mm da će me zajedno sa cvijećem izbaciti iz kuće ----------kaže pa kad i god se gdje okrenem uvijek mi cvijeće zapinje---dobro je da nisu kaktusiLOLLOLLOLLOL-onako mislim i šutimLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 20:36
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ajde Niho napravi snješka, što si se zatvorila u kućusmile198
------Ti hoćeš da mene Admin protijera sa forumaLOLLOLLOL -- a mogla sam i još staviti ovi krizantema u njegova prsa i super bi bioLOLLOL
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 20:43
To ti je super ideja, snješko i krizanteme, onda na slici ima cvijeća i nitko ti ništa ne može. A jesi vrag, baš si me nasmijala LOL
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 20:48
Brrr,koji snijeg TongueTongue.... ali i on ima svoju ljepotu u dvoristu WinkTongue!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 21:04
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Brrr,koji snijeg TongueTongue.... ali i on ima svoju ljepotu u dvoristu WinkTongue!!
- Da Džomb baš ima LOLLOLLOL i lomova nogu ----sreća pa volim cvijeće i onda samo po kući šetkamLOLLOLLOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 17:24
Niho, pa zaista kod tebe sve je bijelo, sve je bijelo!! Kod nas još nema snijega, i iskreno meni još ni ne nedostaje!!! Smile 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 15:33
Niho dobila si baš lijepe poklone,onaj kaktus je super,stigao je u prave ruke!!!Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 17:26
Wink

-- Ove rebraste paprati smo ja i mm donijeli sa obližnjeg šumarka,a usput sam uslikala ovu izuzetno privlaćnu biljku koja evi u kasnu jesen počinje da cvijeta nezna šta je to...
.
.

-Ovo smo ubrali prije ovih snijegova ali malo kasnim sa prekazivanjem snimaka pa hladno je ko da mi vjeruje poslije oluje da cvijeće cvijeta....
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 17:30
Smrzla sam se gledajući slike snijega i leda kod tebe....joj, ma blago meni na kiši dok to vidim LOL
Ovaj zadnji žuti cvjetić mi zanimljivo izgleda, nekaj sličnog ima i na našim livadama....druge godine moram u neku šetnju s motičicom Big%20smile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 17:46
Ova paprat je super Clap i ja sam bila donjela iz VŽ, ali nisu izdržali ljeto, trba ima hlad i puno vode.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 20:22
Lantana mi smo ovu našli i to jedva -baš zavučena u hladu  i koliko sam baš primijetila da neće toplo tako da ću je staviti na dr. stranu--a ja moram uvijek premijestati cvijeće-uživam ko ovaj sa žvakom
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 21:53
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Smrzla sam se gledajući slike snijega i leda kod tebe....joj, ma blago meni na kiši dok to vidim LOL
Ovaj zadnji žuti cvjetić mi zanimljivo izgleda, nekaj sličnog ima i na našim livadama....druge godine moram u neku šetnju s motičicom Big%20smile
--------------LOLLOLLOLLOLLOL Pa nemam više šta od cvijeća pa krenula po šumiWinkLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.