Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 226> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme i kod tebe snijega, baš zamišljam kako sjedim u toploj dnevnoj sobi kraj tm, držim onaj mlinac među n..... i meljem kafu, a na stolu rahatluk, moj omiljeni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() No pa di je taj picmoljak od banane?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Niho, šta je s onim visećim pelargonijama na zadnjoj snježnoj slici, šta njih ne spremaš, smrznut će ti se.....
Baš ti je pravi ugođaj....ja ne bi ni izlazila van samo bi se grijala pred kaminom....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Daj nam još malo poslikaj tog tvog zimskog ugođaja...kod nas jučer padao snijeg, danas je sunce..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
weeeeeeeeeeee.....snjeg....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajde Niho napravi snješka, što si se zatvorila u kuću
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tooooo, Lantana, koja dobra ideja da ju malo potjeramo iz kuće...
![]() Ajde Niho, makar malog, pa da bude to prvi forumski snješko ove godine
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
To ti je super ideja, snješko i krizanteme, onda na slici ima cvijeća i nitko ti ništa ne može. A jesi vrag, baš si me nasmijala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Brrr,koji snijeg
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, pa zaista kod tebe sve je bijelo, sve je bijelo!! Kod nas još nema snijega, i iskreno meni još ni ne nedostaje!!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho dobila si baš lijepe poklone,onaj kaktus je super,stigao je u prave ruke!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() -- Ove rebraste paprati smo ja i mm donijeli sa obližnjeg šumarka,a usput sam uslikala ovu izuzetno privlaćnu biljku koja evi u kasnu jesen počinje da cvijeta nezna šta je to... ![]() ![]() ![]() ![]() -Ovo smo ubrali prije ovih snijegova ali malo kasnim sa prekazivanjem snimaka pa hladno je ko da mi vjeruje poslije oluje da cvijeće cvijeta.... |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Smrzla sam se gledajući slike snijega i leda kod tebe....joj, ma blago meni na kiši dok to vidim
![]() Ovaj zadnji žuti cvjetić mi zanimljivo izgleda, nekaj sličnog ima i na našim livadama....druge godine moram u neku šetnju s motičicom ![]() |
|
![]() |
|
Ova paprat je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana mi smo ovu našli i to jedva -baš zavučena u hladu i koliko sam baš primijetila da neće toplo tako da ću je staviti na dr. stranu--a ja moram uvijek premijestati cvijeće
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |