Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 134135136137138 226>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 10:10
Ima i kod tebe lijepi izbor cvijeća,nemoj da kukaš
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 08:37
Niho, i ja te posjetila i zavirila u ponudu tvoje cvjećarne.. Mogu ti reći da bez problema i ti možeš otvoriti doma cvjećarnu jer nimalo ne zaostaješ u ponudi za ovim slikicama!! Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 22:42
Nije loš izbor cvijeća niho.Samo ti slikaj nije važno čije je neka nas malo razveseli u ove tmurne dane. 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 21:29
Pa nemam više cvijeća svoga sad idem na tuđe -bitno je da je cvijeće
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 19:25
Opet se kitiš tuđim perjem, koja si ti kokoš, slikaj ono što si sakrila da ne daš nikomesmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 18:06
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Dobar ti je ovaj izbor,ali bit će da je tebi zapela za oko ona polica na lijevoj strani,no pretpostavljam da imaš sve vrste kaktusa što su u toj ponudi pa si ostala kratkih rukava!!!smile72

---- E sve i jedan imam ------ prijateljica mi javi kad dođu novi i tu se prva nacrtam-------- i sad sam baš kratki rukavaLOLLOL---kako me dobro poznašLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 18:04
Originalno poslano od člana nichll =) nichll =) napisao:

ah...da to je problem u većini cvjećarni...ako ima nešto to je onda veliko i skupo.....ili nešto malo i nije za poklon....ja cvijeće ne kupujm u cvjećarnama već u većim centrima npr. Pevec (koji se na žalost zatvorio ), OBI..i tako...ponekad u kauflandu....tamo uvijek bude nešto ljepo.....a što se tiče cvijeta kog bi željela imati...to je nešto tipa divovski spatfilum..hehehe..ima ga mojaa teta i obećala mi ga je data ali izgleda da je zaboravila...moram je podsjetiti.....   

--- da znaš i ja bi ga voljela imatiLOLLOLLOLLOL-- Evo kod mene u Interexu je došlo dosta sijemena ali biljaka nema-ali dobro daj šta dašWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 18:02
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Niho išla sam danas svekrvu pitati za aspidistru.... njena je još vani pred vratima, ali je zaštičena zidovima sa dvije strane, jer je u samom ćošku, a dok jače zahladi ona ju unosi u negrijanu sobu.

----Ma da ja sam svoju već smijestila ne brinula ja da li će se smrznuti preko noćiLOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 18:00
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Pa šta se ti Niho buniš da kod vas nema maćuhica, a vidim ih na slici

------Pa taj smo ih dan dobili -ali jako malo dok sam slikala i vratila se iz kupovine nestalo ih taj dan je bio dan mrtvih i brzo su otišle--šta misliš da ih već ne bi imala u svojim vaznamaTongueTongue
ali ja ću sebi sad uzeti sijeme i posijati---pa ću tako da ih onda imam--došlo je u prodavnicamaWink
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 17:49
Dobar ti je ovaj izbor,ali bit će da je tebi zapela za oko ona polica na lijevoj strani,no pretpostavljam da imaš sve vrste kaktusa što su u toj ponudi pa si ostala kratkih rukava!!!smile72
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 17:35
ovo nije lose:)cvjetno
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 16:43
Pa šta se ti Niho buniš da kod vas nema maćuhica, a vidim ih na slici
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 13:44
ah...da to je problem u većini cvjećarni...ako ima nešto to je onda veliko i skupo.....ili nešto malo i nije za poklon....ja cvijeće ne kupujm u cvjećarnama već u većim centrima npr. Pevec (koji se na žalost zatvorio ), OBI..i tako...ponekad u kauflandu....tamo uvijek bude nešto ljepo.....a što se tiče cvijeta kog bi željela imati...to je nešto tipa divovski spatfilum..hehehe..ima ga mojaa teta i obećala mi ga je data ali izgleda da je zaboravila...moram je podsjetiti.....   
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 12:28
Pa mogu ti reći i da nisam zadovoljna jer nema nekad da kupiš neku običnu biljku ako bi na poklon samo ovako nešto ima
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 12:24
i to jako ljep izbor....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 12:24

---I ovu bi biljku voljela da imam
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 12:21

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 12:17
Tongue
 Ovo sam slikala kod moji cvijećara samo da vidite da kod mene nema neki izbor cvijeća----ali i ovo mi je predivno

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 21:33
Niho išla sam danas svekrvu pitati za aspidistru.... njena je još vani pred vratima, ali je zaštičena zidovima sa dvije strane, jer je u samom ćošku, a dok jače zahladi ona ju unosi u negrijanu sobu.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 18:53
Niho draga moja ja ti imam nju kod kuće u Lici. Preko ljeta mi je na verandi,a preko zime u podrumu,gdje ima jedan mali prozorčić,temperatura je nekoliko stupnjeva iznad nule i nikada joj se ništa ne desi,kad odem kući uslikat ću je,tako da mislim da se tvojoj neće ništa desiti!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 134135136137138 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.