Moj mladi vrt na kontinentu |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajoj Miha kao da si znao šta volim . Ma predivno baš sam sa guštom razgledala. Od jesenjskog ugođaja pa do male mace i onda šlag na kraju------- Agava
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas sam i ja svratila k vama na kontinent i moram reći da mi se jako svidio vaš mladi vrt. Slike su predivne i nadam se da ćete nas stalno izvještavati o novostima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A joj ljudi! Prvo BožikovinE a znam da je biljka božikovinA. Ispostavilo se da su dvoje. Onda Saftan gdje sam se zbunila malo on, malo ona, ispalo da ih je dvoje.
A imamo i jednog muškog Mihu supruga od Šeflere (nešto ih nema, imaju prinovu pa nije čudo) i ja normalno zaključila da je MihaS muško!
Sorry!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
i moja je macka :D mi smo nasu nasli preko neta...
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Hvala, fotic je Sony A-200, dobar je, ali nadam se da ce jednoga dana biti jos bolji u mojoj torbi
![]() Macu smo dugo trazili, nas sin je htio sivo bijelu, kao Tom, i dali smo joj ime Tom, i ako je macka a ne macak
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
predivne slike... stvarno imas smisla...a i fotic je dobar cini mi se...
maca je predivna..sivo bijela kao i moja ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Jeste Opatija, mi smo ljetovali u Istri, ali smo navratili u povratku u Opastiju, i nismo pozalili
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
nema nikakve zamjerke...ali prizori su mi nekako poznati...ma to mora da je Opatija....ha???? Imam i ja nekoliko slika iz Opatije...ovo ljeto smo ondje bili na ljtovanju.....
![]() |
|
![]() |
|
Evo sada jos malo morskoga ugodaja i gotovo za danas
Nadam se da mod nece zamjeriti sto nije iz moga vrta, ali vrijedi podijeliti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rosa, kola su rucni rad, bravo MM
![]() |
|
![]() |
|
Željka 23: Slazem se svaki pas je poseban, svaka zivotinja je posebna, ali je rottweiler ipap najposeniji
![]() Baka: Hvala za pohvalu za dobro oko, nisam uspijo, uspijela sam ![]() Gioiaa: Nije pesek, to su dva razlicita peseka I sada idemo dalje sa slikama Ovo predivno bice ni iz mog vrta, cak ni iz susjedovog, ali bez obzira na to je zasluzio da ga vidite. Uslikan je na Salasu 137 Novi Sad: ![]() Ovo je moja japanska dunja nakon sadnje u prljece 2009 godine. (zanemarite neuredni pjescanik i ne pokupljenu travu u pozadini): ![]() Ruza stablasica nakon sadnje u proljece 2009 godine, cvijeta roza krupnim cvijetovima, vidjet ce te nagodinu: ![]() Tuzna cicamaca nakon sadnje, pogodite kada ![]() ![]() Zvijezdasta magnolia, sadnja proljece 2009: ![]() Jos jedan nas ljubimac, nasa maca tom kako se sunca: ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve pohvale tvojim slikicama preljepe su posebice ona kola
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svaka čast na divnim slikama
![]() A i pesek je predivan . |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slike su predivne,ljubimac jos vise:)))
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš stvarno smisla i dobro oko.
![]() Svaka je slika priča za sebe!
Kad si sad uspio snimiti toliko zanimljivih slika kako li će to izgledati tek u proljeće
![]() Rottweilerima moj duboki naklon s veeeelike udaljenosti!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
dobro došli, radujem se još jednom prekrasnom vrtu, predivnim slikama, cvijeću, peseku ...
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivne fotke, biljčice, peso...
Za mene je svaki pas poseban...
|
|
![]() |
|
Je Flavia imamo uzgajivacnicu, to je definitvno najpametnija, najposebnija, najlijepsa pasmina medu psima, neka se drugi ne uvrijede, ali ne kazu se bezveze rottweiler mercedes medu psima
![]() I idemo dalje sa slikama Naše nebeske gosce: ![]() Lijepi decko: ![]() ![]() Jos jedan gost u vrtu: ![]() Bijela sljiva (opet kod susjeda): ![]() Kalifornijski mak nakon kise: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Uf...krasni su...to su jedni od najljepših i najpametnijih peseka, jel da?....moj je Ben ona druga vrsta rotića...viši i izduženije njuškice!
![]() Da ti peseki nebi radili nered po vrtu, moraš im ostaviti komadić gdje oni mogu kopati i zakopavati....onda ti neće dirati tamo gdje netreba...tak smo mi sa svojim Benom napravili i stvarno ništa ne dira po biljčicama!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasne slike...a pesonja je bombončić
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |