maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Drage moje sve,pozdravljam vas za neko vrijeme odsustva,odoh brati masline...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...dok čekamo da obereš masline, moram se osvrnuti na posljednje radove jer prije nisam dospjela...mobili su odlični, budući da ja volim te visilice uvijek se raznježim nad nekim novim načinom mobiliranja
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasne kutije,baš su elegantne sa čipkom,onak nekak damske.
|
|
![]() |
|
Pozdrav ponovno svima,bila sam posvećena samo maslinama,nisam puno radila tj.samo ovu kanticu i vješalicu
![]() ...sad će biti mala pauza s maslinama,blagdansko je ozračje...
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslina prekrasno ko i uvijek, velkam bek
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Uvijek prekrasni i savršeni radovi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Radovi prelijepi kao i uvijek ali prva slika mi je nekako najdraža
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajno! Kolaž fotografija je također veoma impresivan!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
već sam ti to jednom prilikom napisala, ali morat ću opet, ne mogu odolit - potpuno se slažem s maslackom7!! ona kutija je prekrasna!!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
E......... dobro došla nazad....... i prekrasne su ti ova kantica i vješalica s maslinama......stvarno savršeno......
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
predivne slike nemam reci svaka lepsa od prethodne....divno,predivno.
tvoji su radovi tako sofisticirani,umetnicki,pored njih moji su kao parada kiča.ali ja kako se priblizavaju praznici ne mogu da odolim svim tim šljokicama i sjaju....za nas iz kontinentalnih krajeva tvoje masline su pravi duh Mediterana donele...prelepo...bravo..
|
|
![]() |
|
Uz ispriku što se ne oglašavam a tu sam,malo sam se ukočila pa moram reducirati boravak pred monitorom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |