Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 245> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Anaida, kod tebe u vrtu sve kao po špagici, čisto, uredno, pokošeno, pošišano...
A pokriti kamenjar moćno poslaganim granama crnogorice je odlična ideja za zaštitu osjetljivog mediteranskog bilja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Dudu, ne može prezimiti vani nego sam ih ja pelcala i sada ću ih do proljeća nastojati održati kao sobnu biljkicu. Lijepo te pozdravljam i drago mi je što si s nama.
Mojim dragim curama koje su bile tu, a to su ovaj put - Triša, Niho, Željka, Korijenko - ide veliki pozdrav!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dudu ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 5 |
hello, ja sam nova, vrt ti je prepreprekrasan!!!!!!!!!!!!imam puno pitanja, ali sad me najviše muči da li ljubičasta batata može prezimiti vani?
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Vrt je predivan...
Dala si mi super ideju kako zaštititi biljkice od mraza i snijega.(ja sam svoje zaštitila slamom, i sada molim boga da dožive proljeće...)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E sad mi je Triša izvukla riječ iz usta ...svaka čast
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Volim ja kad ti slikaš "ponešto", jer to obično bude prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobro si sredila vrt, nisi zanemarila ni jedno godišnje doba i zima će biti lijepa kod tebe....
![]() Dobro si me sjetila da prekrijem par riskantnih puzavica sa jelinim granama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, hvala na posjeti i pohvali kamenjara. Morala sam ga zaštititi, puno je u njemu mediteranskih biljaka pa se nadam da će mu ove grane pružiti dostatnu zaštitu od mraza i zime. Iako nam sada meteorolozi najavljuju nekoliko lijepih dana, ipak te grane neću više micati, neka kamenjara tako pokrivenog do proljeća.. Šmrcko, najbolje je tako - čim više trajnica i grmova, pa ih samo u proljeće upotpunjavati ljetnicama. Ja sam ove godine dosta sjemenja dobila (i tebi Hvala!!) , ponešto sam i sama skupila pa mirna čekam proljeće..
Kati.rea istina je da svijetlo pomaže biljkama i te kako, a i nama ljudima.. Prije nego sam uselila u novu kuću živjela sam isto tako u mračnoj kući i kad smo ovaj dom gradili bilo mi je samo bitno - puuuno svijetla!! Iako nisam najsretnija kad perem prozore - ipak sam presretna što mi je cijela kuća svijetla!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo i mene.... imala sam malo podužu šetnju, zato je i užitak bio veći, jer sam vidjela puuuuuno prekrasnog cvijeća.Interesantno kako na mene djeluje tvoj vrt, smirujuće zbog urednosti, a opet razigrano zbog šarenila i boja cvijeća. U godinu dana si stvorila prekrasno dvorište
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt je prekrasan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš se čudim da nema više sličica vrtova u ovo doba godine.
Evo, i tvoj vrt dokazuje da se ima šta slikati, naravno da nema ljetne raskoši i boja, ali to ne znači da vrtovi nisu lijepi. A kamenjar prekriven granama izgleda kao da te grane baš tamo rastu. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A čekaj samo dok ja neletim gdje cvijeća pa neće biti ćelavo . Svašta planiram ali prvo uvijek tražim mijesto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho, eto ponešto je ipak preživjelo mraz!! Juhuhuuu!!
![]() ![]() Stefkaja - hvala na posjeti i lijepim riječima!
Štefice - u kamenjaru je puno mediteranskih biljkica i morala sam ga zaštititi, nadam se da će mi biti OK do proljeća. Isto sam tako zaštitila i rododendron i kameliju..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kako si samo brižno pokrila kamenjar.
A trava se zeleeeniii...Nema ni jednog suhog lističa otpalog sa nekog drveta ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma u tvom vrtu je i jesen prekrasna...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam, moje drage, što me posjećujete i hvala što strpljivo čekate nove slikice.. Nema ih puno, zajesenilo je sasvim u mojem vrtu - ali ponešto sam vam ipak slikala..
![]() ![]() Pssst, spava kamenjar...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Glavno da si ti došla i nadam se da ćemo vidjeti te nove teglice, sigurno su dobre, kad si ih od tamo donjela
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ona riječ -bili u Australiji---- mi je baš zgodna
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |