Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 11:02
Draga Anaida, kod tebe u vrtu sve kao po špagici, čisto, uredno, pokošeno, pošišano...

A pokriti kamenjar moćno poslaganim granama crnogorice je odlična ideja za zaštitu osjetljivog mediteranskog bilja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:29
Draga Dudu, ne može prezimiti vani nego sam ih ja pelcala i sada ću ih do proljeća nastojati održati kao sobnu biljkicu. Lijepo te pozdravljam i drago mi je što si s nama.

Mojim dragim curama koje su bile tu, a to su ovaj put - Triša, Niho, Željka, Korijenko - ide veliki pozdrav!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dudu View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dudu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 12:36
hello, ja sam nova, vrt ti je prepreprekrasan!!!!!!!!!!!!imam puno pitanja, ali sad me najviše muči da li ljubičasta batata može prezimiti vani?
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 17:11
Vrt je predivan...
Dala si mi super ideju kako zaštititi biljkice od mraza i snijega.(ja sam svoje zaštitila slamom, i sada molim boga da dožive proljeće...)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 16:59
E sad mi je Triša izvukla  riječ iz usta ...svaka častsmile58-jer ne zna se čemu bi se više divila -kuća vrt-cvijeće razno ------smile211
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 16:22
Volim ja kad ti slikaš "ponešto", jer to obično bude prekrasno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 10:56
Dobro si sredila  vrt, nisi zanemarila ni jedno  godišnje doba i zima će biti lijepa kod tebe.... Hug
Dobro si me sjetila da prekrijem par riskantnih puzavica sa jelinim granama Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 10:40

Otok, hvala na posjeti i pohvali  kamenjara. Morala sam ga zaštititi, puno je u njemu mediteranskih biljaka pa se nadam da će mu ove grane pružiti dostatnu zaštitu od mraza i zime. Iako nam sada meteorolozi najavljuju nekoliko lijepih dana, ipak te grane neću više micati, neka kamenjara tako pokrivenog do proljeća..

Šmrcko, najbolje je tako - čim više trajnica i grmova, pa ih samo u proljeće upotpunjavati ljetnicama. Ja sam ove godine dosta sjemenja dobila (i tebi Hvala!!) , ponešto sam i sama skupila pa mirna čekam proljeće..

Kati.rea istina je da svijetlo pomaže biljkama i te kako, a i nama ljudima.. Prije nego sam uselila u novu kuću živjela sam isto tako u mračnoj kući i kad smo ovaj dom gradili bilo mi je samo bitno - puuuno svijetla!!  Iako nisam najsretnija kad perem prozore - ipak sam presretna što mi je cijela kuća svijetla!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 17:43
Evo i mene.... imala sam malo podužu šetnju, zato je i užitak bio veći, jer sam vidjela puuuuuno prekrasnog cvijeća.Interesantno kako na mene djeluje tvoj vrt, smirujuće zbog urednosti, a opet razigrano zbog šarenila i boja cvijeća. U godinu dana si stvorila prekrasno dvorište smile141. A tek kuća..... posebno mi se sviđa svjetli hodnik u kojega stane puno cvijeća...... ma zavidim ti na njemu, jer je moj pretaman i ne može puno cvijeća biti na hodniku.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 13:52
Vrt je prekrasansmile99i dalje pravi ukras. Mislim da ću se i ja preorjentirai u trajnice i žbunove, manje muke oko njih i lakše za održavanje, duže ostaju lijepi. Samo da pronađem što može preživjeti zimu u Fužinama. Već i jesam nešto stavljala, ali nisam sigurna u opstanakSmile. Nisam ni zaštitila što je najgoreCry
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 13:00
Baš se čudim da nema više sličica vrtova u ovo doba godine.
Evo, i tvoj vrt dokazuje da se ima šta slikati, naravno da nema ljetne raskoši i boja, ali to ne znači da vrtovi nisu lijepi.
A kamenjar prekriven granama izgleda kao da te grane baš tamo rastu. Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 12:49
A čekaj samo dok ja neletim gdje cvijeća pa neće biti ćelavo . Svašta planiram ali prvo uvijek tražim mijesto
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 12:44
Niho, eto ponešto je ipak preživjelo mraz!! Juhuhuuu!! Smile A kod tebe je ćelavo u vrtu i bodljikavo (kaktusi) u kući Smile

Stefkaja - hvala na posjeti i lijepim riječima!

Štefice - u kamenjaru je puno mediteranskih biljkica i morala sam ga zaštititi, nadam se da će mi biti OK do proljeća. Isto sam tako zaštitila i rododendron i kameliju..
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 11:13
----------- neću da više slušam kako nemaš šta pokazati. Pa pogledaj ljepote još kod tebe. Ma svaka čast-svaki kutak nosi neku svoju ljepotu......ukrasni kupus -pa lavanda .ma prekrasno-ma šta bi bolje ----kod mene sve ćelavo
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 10:25
Kako si samo brižno pokrila kamenjar.
A trava se zeleeeniii...Nema ni jednog suhog lističa otpalog sa nekog drveta
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 10:21
Ma u tvom vrtu je i jesen prekrasna...smile79
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 10:19
Hvala vam, moje drage, što me posjećujete i hvala što strpljivo čekate nove slikice.. Nema ih puno, zajesenilo je sasvim u mojem vrtu - ali ponešto sam vam ipak slikala..

Pssst, spava kamenjar...

P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 22:20
Glavno da si ti došla i nadam se da ćemo vidjeti te nove teglice, sigurno su dobre, kad si ih od tamo donjela Wink
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 21:52
Anaida ona riječ -bili u Australiji---- mi je baš zgodna-dobro je prošlo znači
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 18:06
smile227  kao u dvorcu...cvijece kao iz bajke
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.