lepoglavska cipka i nesto idrije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ma da decoupage ti je pis of kejk
![]() Mogle bi mi mali kružok napraviti kad zatopli--ja tebi dam salvetice i ljepilo a ti meni jastuk i štapiće
![]() Da potvrdimo moj slogan na dnu posta
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
draga moja valisa,prila,anđelka,kaća i mare saljem vam puno puno
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ovo je predivno i mada znam i radim dosta stvari i raznih tehnika ovo mi izgleda jako komplicirano,gotovo kao SF
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kako predivne stvari rade tvoje vrijedne ruke,odusevila si me
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Svaka čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
ovo je stvarno predivno rosa2.svaka čast na umijeću.ovak sam gledala tvoje radove
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
čipka je predivna
![]() |
|
![]() |
|
maslacak,primavera hala vam
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...jednostavno ne mogu a da se ne složim s Lluvijom u potpunosti ..
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticni radovi..ja sam odusevljena,to znas...
|
|
![]() |
|
evo jos jedne al to nije lepoglavs
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kao sto sam obecala ev
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Znas Rosa... meni ovo granici s znanstvenom fantastikom... u najljepsem mogucem smislu
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
draga kami ,primavera, anđelka hvala vam puno na vasi rijecima koje mi daju dodatnu motivaciju za rad.Ona cipka poklonjena je tako kako izgleda na slici sa priborom za rad,i nitko je nece vise dirati jer je bila zelja da ju zapocnem i tako ostavim kasnije je jos ustakljena cijela i poklonjena kao suvenir .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ajmeee, nisam još vidjela tvoju galeriju, a baš sam nedavno naletjela
na stranicu jedne mrvicu starije ženskice koja na skroz sličan način
radi ako se dobro sjećam...
divno, divno, stvarno majstorski... ![]() obožavam naše "autohtone" čipke makar se nisam nikad okušala u tome, zato mi je nekako najsimpatičnije bilo vidjeti ovu tvoju: "evo i mene sa nekim novitetima . ova je otisla za poklon ovako sa svime" kakav divan poklon, to će netko nastaviti taj rad ili je bio dovršen? |
|
![]() |
|
ovako je izgledala jucer, a slika kako izgleda gotova slijedi sutra
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |