I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 34> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maslačak ovu stoličicu sam radila sa fasadnom bojom jer nisam imala boje za drvo ali odlično je ispalo....ni ne vidi se da je to nije "prava" boja
samo lakiraj bar 3 puta radi bolje zaštite
proljeće ne znam da li postoje varijacije na temu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joooj kako volim kada se ti primiš posla!!! Samo što meni nije jasno da li je onaj obični stiropor ili postoje "varijacije na temu"?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
radovi su super...a reci mi kako farbas stol...ja bi sebi preuredila stolicu u radionici...drvena i preruzna...samo neznam moram li drvo mazati posebnom bojom ili mogu bijelo fasadnom kao sto ostale radove maljam...stol je fantasticno ispao i bas si mi dala ideju za stolicu...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala Dorina i rose drago mi je što vam se sviđa
![]() izvedba je moja a za ideju je ovaj put zaslužan moj mužić
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anđel je fantastičan!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo Iris i za ideju i za izvedbu.
![]() |
|
![]() |
|
jučer sam razmišljala kako da napravim ukrase za vrata i prozore ali koji će biti lagani....tako da ih mogu samo selotejpom zalijepiti
htjela sam kupiti šperploču pa od nje izrezivati ali nismo ju našli u onim dučanima gdje smo mi bili
i onda se moj muž sjetio da kupimo deblji stiropor i izrezujemo od njega
i super sam zadovoljna....lagan je i možeš se izrezati bilo koji oblik bez problema
a super je i to što je jako jeftin....velika ploča stiropora u Baumaxa košta manje od tri kune
![]() evo prvi ukras:
![]() |
|
![]() |
|
hvala monna i just me
![]() just me nisam nikad radila sa decoupage papirima nego samo sa printevima na deblji i tanji papir za printanje...ali valjda to nije velika razlika od decoupage papira
lijepim sve sa malo razrijeđenim drvofiksom
printane motive smoćim u vodi a onda osušim malo sa krpom....toliko da ne bude kapi vode na njima
namažem podlogu drvofiksom i polako spustim print na ljepilo
malo udaram odnosno tapkam po tome suhom krpom da se bolje prilijepi
sačekam da se dobro osuši...ako sam nestrpljiva osušim fenom za kosu
nakon toga malo obojam oko motiva da se manje vide rubovi....i na kraju sve lakiram barem u dva sloja
a tacne sam kupovala u emezzeti
koštale su od 15-35 kuna...zavisno od veličine
nadam se da sam bar malo pomogla
![]() |
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
hey! radovi su ti stavrno prekrasni,svaka cast! :) ja sam nova u ovome pa me zanimju neke stvari,vidim da si napisala da si printala motive,kako se onda to lijepi? ja sma kupila onaj decoupage papir u hobby art centru i grozno mi je ispalo,sve mi se namreskalo..a sa salvetama mi uspije,tako da ne znam u cemu grijesim? i da gdje nabavljas ove divne tacne? hvala ti puno! :)
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijep zadnji rad, nisam ni očekivala ništa drugo kad to Iris složi, uvijek ispadne prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
pametna si ti žena
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
To sam si i mislila.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iris prepre pre krasno, tacne posebne, a i sve ostalo, okviri, anđeli, i of kors prezentacija je za +5
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima
![]()
proljeće to je snijeg po monninom receptu: drvofix pomiješan sa sodom i malo bijele boje
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Hej iris konačno si opet tu!!!
Vidim da si i ti u predblagdanskom ozračju.
Radovi sve jedan ljepši od drugoga, ali to si nas i navikla.
Samo mi reci da li si koristila ovaj snijeg u tubi, ili si ti opet nešto miksala po svome.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
tacna odlična,pločice fantastične,a zlatni anđeli predobri
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Odlično, sviđa mi se što je rađeno na daščicama, posebno mi se sviđa tacna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Eeee Šime i ti se vratila,pa bilo je i vrijeme.I to u velikom stilu ,s puno radova i s tano nekom finom tkaninom onako kao nemarno prebačenom.Iris tacna mi se jako sviđa a i ostali radovi su ti super.A tek prezentacija
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Sve prekrasno, ne znam šta bi izdvojila
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |