Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 245> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo me opet
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivan kutak Anaida. Vidi se cvijeće u kući nimalo ne zaostaje za onim što imaš vani.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
alenasms ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Kolovoz 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 43 |
Ovo mi se jako dopada, na tvojoj slici vidim benjamin fikus, imam i ja jedan al mi svo lišće sleti s njega, a ovo do njega na ovom stalku kako se zove, imam i to, ako neko nešto zna kako ga njegovati neka javi, inače stan mi je dosta osunčan i imam dovoljno svjetlosti, ono što mi najbolje ide su kaktusi.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma bolan Anaida ja mislim da smo dovoljno oduševljeni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ima u tom dućanu često tako povoljnih a predivnih sitnica za naš vrt i dom. I one police tj. stalke za cvijeće koje imam u kući sam tako kupila (vide se malo na ovoj slici) .. A u hodniku imam i drvene stolčeke koje sam u Ikei kupila.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
10---eura----------
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cure moje lijepe i drage, hvala vam na toliko osvrta na samo jednu malu jesensku slikicu.. Kolica sam dovezla (još prije par godina) iz Austrije, njihovog NKD dućana. Vrlo, vrlo povoljna su bila (do 10 eura) i predivna su i meni. Ima ih na dosta mojih fotki, ali nikad nisu u prvom planu pa ste ih zato sada uočile.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ma da znaš od jutros ulazim već toliko puta i gledam ova tvoja kolica i samo nešto razmišljam o tome ,jer moj je jedan veliki hobi pored svoga cvijeća takve stvari -starine a nikako dokučiti kako da dođem do takvi kolica, Da li si ih kupila ili je neko ti ih pravio
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ova kolica su ti prekrasna, da li je to ručni rad ili ....? A "krizantema-borac" je lijepa sama po sebi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma nismo mi ni sumnjali da ti nećeš izvući nekog aduta iz rukava, ova krizantema i kolicima je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
baš ti je lijap vrt i u ovo doba godine!
a pohvale idu i za krizantemu!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
zadivilo me kućno cvijeće sa toliko svijetlosti, zaista si možeš priuštiti svašta tu, a vrt ti je i sada u ovo jesensko doba lijep....posebno krizantema
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Krizantema je baš posebna, ali meni su nadraže ove slike vrta slikane preko lavandi. Naravno da mi se to mora svidjeti kad je i kod mene tako. Lavande, lavande pa opet lavande ... One ne da su trajnice nego su trajno lijepe. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasna krizantema
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pohvala za krizantemu i stalak-super izgledaju!
|
|
![]() |
|
Ma šta reći vidi kako sam vesela -------------predivno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivna slika, krizantema
![]() ![]() |
|
![]() |
|
R.Sara i Niho, radujem se što ste mi bile tu, a danas za vas zaista imam samo jednu slikcu.. Nedavno dobivena srebrna smreka, još mala, malecka. Do proljeća će mi ostati tu, a onda ju sadim negdje u vrt. I krizantema za koju sam lani bila uvjerena da je smrzla a ona je, kao pravi borac, moje "zanemarivanje i otpisivanje" preživjela i evo je, divne, na mojoj terasi. Sad mi unosi toliko potrebnu boju i vedrinu u jesenji vrt!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ma daj stavljaj bar jedan cvijetić nešto se nađe u vrtu ili bar od komšije slikaj
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |