I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 34> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jučer sam razmišljala kako da napravim ukrase za vrata i prozore ali koji će biti lagani....tako da ih mogu samo selotejpom zalijepiti
htjela sam kupiti šperploču pa od nje izrezivati ali nismo ju našli u onim dučanima gdje smo mi bili
i onda se moj muž sjetio da kupimo deblji stiropor i izrezujemo od njega
i super sam zadovoljna....lagan je i možeš se izrezati bilo koji oblik bez problema
a super je i to što je jako jeftin....velika ploča stiropora u Baumaxa košta manje od tri kune
![]() evo prvi ukras:
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo Iris i za ideju i za izvedbu.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anđel je fantastičan!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala Dorina i rose drago mi je što vam se sviđa
![]() izvedba je moja a za ideju je ovaj put zaslužan moj mužić
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
radovi su super...a reci mi kako farbas stol...ja bi sebi preuredila stolicu u radionici...drvena i preruzna...samo neznam moram li drvo mazati posebnom bojom ili mogu bijelo fasadnom kao sto ostale radove maljam...stol je fantasticno ispao i bas si mi dala ideju za stolicu...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joooj kako volim kada se ti primiš posla!!! Samo što meni nije jasno da li je onaj obični stiropor ili postoje "varijacije na temu"?
|
|
![]() |
|
maslačak ovu stoličicu sam radila sa fasadnom bojom jer nisam imala boje za drvo ali odlično je ispalo....ni ne vidi se da je to nije "prava" boja
samo lakiraj bar 3 puta radi bolje zaštite
proljeće ne znam da li postoje varijacije na temu
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
super hvala
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opet imam pitanje a ti ćeš me sigurno
![]() Kako se motiv lijepi na taj stiropor buduči da podloga nije sasvim ravna???
Po ovom srcu ne mogu ocijeniti jer vidim da na njemu ima i snijega ( što je logično, jer uz djeda Božićnjaka mora ići i snijeg jel'da)?
![]() |
|
![]() |
|
samo ti pitaj...znaš da meni to ne smeta
![]() stirop samo obojala fasadnom bojom pa sam onda lijepila
površina izgleda hrapavo ali meni se sviđa taj izgled
evo pogled iz bližeg:
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iris bravo za ideju, malo ću si je posuditi, a mužu genijalcu daj neka prava na patente, genijalna ideja
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo za ideju sa stiroporom. Koja mu je debljina i čime izrezuješ oblike?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina samo navali...zanima me kako će izgledati u tvojoj verziji
![]() ![]() anđelka debljina stiropora je 2 cm
nacrtam motiv na običnom papiru izrežem ga i onda flomasterom označim na stiroporu a onda predam mužu da izreže skalpelom jer kaže da se boji za moje prste
![]() i još mala napomena....stiropor se topi ukoliko na njega nanesete lakove ili boje na bazi razređivača
i zato pripazite na to....da ne bi bilo suza
![]() radite samo sa akrilnim bojama i lakovima.....odnosno sa onima na bazi vode
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Iris, super ti je ova ideja ai rad je jaaako lijepi!!!!
![]() |
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
hvala ti! puno si mi pomogla! nego imam jos samo jedno pitanje jel te isprinatane motive mogu lijepitii sa onim ljepilom i lakom za decoupage -to sam kupila u chemacu..
|
|
![]() |
|
hvala monna
![]() just me mislim da za decoupage papir postoji posebno ljepilo iako možda možeš lijepiti i sa salvetnim ljepilom....najbolje je da u dijelu foruma za uputstva i savjete postaviš to pitanje pa će se javiti neka od cura koja malo više zna o tome
a sad evo jedan zvončić za susjedu koja je zaželila nešto sa veselim motivom....nadam se da će joj biti dovoljno vesel
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivan je!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Apsolutno sam oduševljena tvojim radovima. Pogotovo mi se sviđa stolić i tacna. Mrak
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...fantastične su ove visilice od stiropora, odlična izrada i super ideja, a zvončeko mi je pre-preslatko
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala saara i Primavera
![]() i hvala za savjet sa gipsom....baš ću pokušati kad kupim gips
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |