I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 34> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ne, ne,ne,ne! Draga moja, pa možda nisi DOVOLJNO popila!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e vidiš...možda je i od toga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
posuda je prekokrasna,naravno da se morala svidjet naruciteljici
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala kaćo
![]() a sad tri popodnevna zvončića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasni zvončići
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
super su zvončići!
![]() |
|
![]() |
|
puno hvala svimaaaa
![]() kaćo potpuno te razumijem.....peglanje nikako ne može pobijediti u konkurenciji sa mackanjem
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
joj Iris,
vaza je fantastična, a i zvončići ne zaostaju! ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
super,super...zvoncici su odlicni...ja bi ih odmah najrade stavila na bor.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super sve i zvončići i vaza!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris ovo je eksplozija inspiracije!!!
Kako veliki su tvoji zvončići????
Ma znaš da ne volim kopirati, ali ti me sve vučeš da ne budem više karakter
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
E da, već par dana razmišljam o onom tvome tijestu i ukrasima....mislim da ću i to uskoro zamijesiti
![]() |
|
![]() |
|
hvalaaaa cure
![]() vidiš vidiš na slano tjesto sam zaboravila...možda i ono dođe na red ako bude vremena
![]() prvi zvončić je bio 20 cm a ova tri su 16 cm visoki pošto su namjenjeni za prozore a možda napravim i nekoliko manjih za na bor
a ti samo kopiraj...ionako nikad neće biti isti moji i tvoji....svatko to napravi na svoj način
![]() ![]() kad odem do grada mogla bih kupiti gips pa isprobati i recept od Primaverine prijateljice pa premazati stiropor sa gipsom....vjerujem da bi to super izgledalo jer onda stvarno nitko ne bi kužio da je to stiropor
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iris prekrasno, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
hvala Dorina...mackaš li ti išta ovih dana?
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasni zvončići!!!!!!!!!!!!!!!Iris ukrast ću ti ideju...ne ljutiš se....
|
|
![]() |
|
Iris koja šteta što nisi ovo patentirala, mogla si se "obogatiti"
![]() |
|
![]() |
|
Božice samo navali
![]() proljeće stvarno sam mogla...vjerojatno dosad nitko nigdje nije pravio ukrase od stiropora
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |