I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasni zvončići
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala kaćo
![]() a sad tri popodnevna zvončića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
posuda je prekokrasna,naravno da se morala svidjet naruciteljici
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e vidiš...možda je i od toga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A ne, ne,ne,ne! Draga moja, pa možda nisi DOVOLJNO popila!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() ![]() Izzy možda si u pravu...nisu raspjevani nego pijani snjegovići
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajoj, kako su slatki! Meni ti snjegovići izgledaju kao da su popili malo previše čaja s rumom... Ali vazica je za 5!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
prekrasni veseli snjegovići
![]() |
|
![]() |
|
prvo da zahvalim baki jer mi je njen posjet ugodno iznenađenje Izzy samo se ti javi jer ako nastavim ovim tempom sigurno će biti viška
![]() vazica za susjedu....za božićni aranžmanić...zadano mi je da bude crvene boje sa veselim motivom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imam toliko "posla" po vrtovima da na ovaj pdf zalutam rijetko.
Ali ne mogu doć k sebi od čuda, koliko se vas umjetnika skriva ovdje!Iris!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Iris, sjajni su ti ukrasi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jinglle bell,jinglle ball pravoi božićni ukras
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I ovo zvonce mi se jako sviđa! I ja idem u nabavku stiropora!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Imaš pravo, sada već poslije Svih svetih počinje Božićni sajam, a ja jedva čekam da moj sin poraste pa da ja u miru mogu raditi svoj hoby, ali kako je krenulo i ove godine će sve biti u zadnju tren kod mene na žalost ili noći i noći ne spavati ( a to kod mene ne dolazi u obzir).
![]() ![]() ![]() Ali za početak, večeras svakako mislim probati ovo sa stiroporom, ako mi moj dragi mužić ne bude previše umoran to izrezati.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće joooj što to volim čuti a sviđa mi se i biti zarazna
![]() kaže mi muž da svake godine sve ranije počinjem sa božićnim ukrasima
ali sam mu objasnila da nisam kriva ja....nego forum i prodajni centri
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris ti si hodajuća "zaraza"
![]() Pročitala sam da me prozivaš za radove, a samo ću ti ovo napisati...išao mi je kolega danas u bau...i zamisli....kupio mi je dvije ploče stiropora od 3 cm (čini mi se predebel) i od 2 cm, taj će biti OK.
Sada si zamisli kako si "zarazna"???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
super što vam se sviđa
![]() ![]() chiarita ovo srce je visoko 18 cm a zvono 20 cm
ali pravit ću i manje a možda i veće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |