Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I Iris je malo mackala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I Iris je malo mackala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 34>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 20:25
mare prošetaj malo po prodajnim centrima...tamo je već Božić...možda te onda uhvati inspiracija Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 20:21

hvala za zvonce....za slučaj da se odlučim raditi ih....čekam da me ulovi božićna atmosfera....čekam....čekam

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 20:10
aha sirota ti...nemaš ništa radova Tongue
stiropor režem skalpelom...lako se reže

ja sam si isprintala u raznim veličinama Big%20smile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 20:02

ma da,ja jadna samo dvije kutije i jedan rokovniksmile43 a ti toliko zvončića,pa teglice.....smile170

Šalu na stranu super su mi ova tvoji zvočići.Čime režeš stiropor?

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 19:55
Baš slatki zvončići!
ANĐELKA
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 19:39
hvala mare...a meni se čini da si ti i produktivnija od mene Big%20smile

e kod mene opeeet zvončići....za dvije mene drage osobe Smile 

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 18:08
eto ne dođem dva dana kod tebe a tu raspašoj...neki pijani snjegovići lelujaju i pjevaju,patentiraju se zvončići na stiroporu....
Zvončići su odlični i ideja i izrada i motivismile71
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 09:46
Božice samo navali Thumbs%20Up
proljeće stvarno sam mogla...vjerojatno dosad nitko nigdje nije pravio ukrase od stiropora LOL

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 09:42
Iris koja šteta što nisi ovo patentirala, mogla si se "obogatiti" Smile
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 09:35
Prekrasni zvončići!!!!!!!!!!!!!!!Iris ukrast ću ti ideju...ne ljutiš se....
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 09:17
hvala Dorina...mackaš li ti išta ovih dana? Big%20smile
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 09:09
Iris prekrasno, prekrasno Tongue
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 08:48
hvalaaaa cure smile79

vidiš vidiš na slano tjesto sam zaboravila...možda i ono dođe na red ako bude vremena Tongue

prvi zvončić je bio 20 cm a ova tri su 16 cm visoki pošto su namjenjeni za prozore a možda napravim i nekoliko manjih za na bor

a ti samo kopiraj...ionako nikad neće biti isti moji i tvoji....svatko to napravi na svoj način Smile a osim toga nemam patentirano LOL
kad odem do grada mogla bih kupiti gips pa isprobati i recept od Primaverine prijateljice pa premazati stiropor sa gipsom....vjerujem da bi to super izgledalo jer onda stvarno nitko ne bi kužio da je to stiropor 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 08:33
E da, već par dana razmišljam o onom tvome tijestu i ukrasima....mislim da ću i to uskoro zamijesiti LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 08:32
Iris ovo je eksplozija inspiracije!!!

Kako veliki su tvoji zvončići????

Ma znaš da ne volim kopirati, ali ti me sve vučeš da ne budem više karakter LOL
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 08:16
Super sve i zvončići i vaza!
ANĐELKA
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 00:30
super,super...zvoncici su odlicni...ja bi ih odmah najrade stavila na bor.Wink
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 23:45
joj Iris,
vaza je fantastična, a i zvončići ne zaostaju!

[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 22:39
puno hvala svimaaaa smile79 
kaćo potpuno te razumijem.....peglanje nikako ne može pobijediti u konkurenciji sa mackanjem Tongue 
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 22:25
super su zvončići!smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.