Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 48> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaća, danas je stigao
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
jelika,rose i tatjan poslane su vam salvetice
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
zara pošalji adresu da ti šaljemo salvetice
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@kaća43: ja moram javno reći da ti uistinu nisi normalna i da si valjda umislila da si pomoćnica djeda božićnjaka...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
zara pošalji i meni adresu i dobrodošla!!!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zara dobro nam došla. pošalji mi svoju adresu na pp da ti mogu poslat svoje dupliće!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kaća,hvala ti,stigle su mi danas salvete.
|
|
![]() |
|
zara2605 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Veliki pozdrav svim curama, moram odma u startu reci da vas vec duže vrijeme pratim i divim vam se..radovi su vam fenomenalni
![]() i cim sam ih vidjela, zaljubila sam se u decoupage!
Odlucila sam se i sama iskušati u radu, ali naravno pošto krecem od nule, morala sam prvo naruciti malo materijala..
Pa imam i za vas jedno pitanje-dali bi mi tijele prodati koju salvetu?
Kod mene nema nikakvih hobby ducana, pa bi trebala kupovati cijele pakete, a to mi se baš i nece, a i izbor je nikakav!
Eto nadam se da ce se javit koja cura, uglavnom bi za sad neke božicne motive,ali i drugih pošto nemam ništa!unaprijed hvala...
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kaćo salvetice su
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Svatko na ovom forumu ima pravo izraziti svoje mišljenje te dati kritiku (po mogućnosti konstruktivnu), no bez omalovažavanja članova ili izazivanja svađa što za sobom povlači najveće sankcije. Dakle, samo podsjećam...
Linaa i Renn - nadam se da ste rekla jedna drugoj ono što ste imale na pameti te da je ta tema završena. Složit ćemo se da se ne slažete oko nečega i neka ostane na tome. ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje, Kaća i Renn, unaprijed vam zahvaljujem na salveticama. javit ću.
jedino mi File nije javila da li ih je dobila jer su poslane isti dan kada i Nati. |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Tatjana 43 stigle salvetice. Zahvaljujem
![]() Danas poslane tebi (drugi dio) ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kaća43 i jelika hvala puno na salvetama...stigle su i sve su prekrasne...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
File,poslano ti je danas.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
kami, jelika krenule jutros salvetice...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
draga Renn nisi prozvana samo citas lose stvari mojih komentara a ne citas i pozitivne stvari tj. molim vas da se ne uvrijedite ako se koga ovo tice da znam cijene dostave pa za nase salvete od 3,50 do 10 kn ovisno o gramazi, nikog ja ne trazim da poklanja svoje novce onda nitko ne bi stavio salvete za razmjenu na forum nego ako ti pošalješ 5 salveta i dobiš 5 salveta troškovi su vjerovatno isti ili 1,5kn razlike tak da to i nije neki novac, al nema veze nije bitno rješeno je premještanjem slika a ti si vjerovatno na to se razljutila, ja sam samo trazila tuda mišljenja jel mi je to bilo glupo za odredene salvete, A sto se tice mog odrastanja ja sam za svoje godine i preozbiljna nemoj mislit da me zivot mazio i pazio a ni sad nije tako, ali ovaj forum je prekrasna stvar i nije mjesto za jadikovke iz nasih zivota i za prozivanja i takve gluposti. Meni nije jasno čemu tolika galama oko mog posta ja sam samo misljenje trazila ako te toliko boli ja mogu izbrisat sve moje postove vezane za prodaju salveta. Pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kaca43 hvala ti unaprijed...jedva cekam da i ja imam duple pa da mogu dijeliti malo...
|
|
![]() |
|
Tatjana 43, danas sam ti poslala salvete.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
draga Linaaa,
pročitavši tvoj post osjećam se prozvana, pa da i ja iskomentiram. Upravo to što si i napisala, u svakom djelu Hrvatske nema svih salveta za kupiti, pa sam ih i sama narućila preko interneta. Neznam jesi li upoznata za cijenu dostave, poštarine...,al isto smatram da nitko nema, ama baš nikakvo pravo, zavirivati u tuđi novčanik, pa ni ti. Odkuda ti pravo da konstatiraš da netko od nekog pokupi besplatne salvete pa ih prodaje, jer sigurno se nitko od toga ne može okoristiti, al isto ne mora svoje novce poklanjati ako ne želi. Curo draga, sama si rekla da si student, a imam ih i ja dvoje, pa ćemo pričekati da odrasteš, da bi se mi dvije međusobno prozivale. Pametnome dosta! Od mene toliko. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |