Moj mladi vrt na kontinentu |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 22:21 |
Pozdrav! Sve je lijepo, i biljke i mica maca, okučnica... A di su novije slikice?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MihaS slike su prekrasne, izabrala si super motive i napravila super fotografije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Mica je preslatka...
Pohvala za fotkice i biljčice!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Maca je preslatka na ovom proljetnom
![]() Cice-mace več cvatu,nije ni čudo,tak je toplo. Neki dan sam na našem Dolcu vidjela kako prodaju tulipane,sadnice narcisa,zumbula i jaglace. Mislim da je sve to prerano,pa još ni zima nije kalendarski počela. |
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Ovdje kod nas je po danu toplo kao da je proljece a ne jesen
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Miha fotke superiška - tople i nježne, pa zaboravimo da je jesen
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koje slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma Miha prekrasno .prvo lijepe slike a maca da ne govorim ona je moj favorit -------------prava uživancija je pogledati
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Flavia kod nas to ide vrlo jednostavno, imamo dva dvorista izmedju kojih je zidani objekt, psi su ostraga, a nasa maca tamo ne ide
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Miha, fotke su ti po običaju fenomenalne...moj izbor iz zadnjeg "shootinga" su cica-maca i šipak...prelijepo! |
|
![]() |
|
Ovdje je lijepo kao da je proljece, pa sam iskoristila suncan dan za slikanje, vecini biljaka je opalo lisce, pa nadam se da ce te zadovoljiti sa ovim sto ima.
I nasa maca uziva u jesenskom suncu: ![]() Zalosna CicaMaca se izgubila i ona misli da je proljece: ![]() Malo jesenskog stiha: ![]() Lonicera: ![]() Pripreme za Bozic vec su pocele: ![]() Calluna: ![]() Rosa: ![]() Mlada malina: ![]() Maslacak: ![]() Kupina: ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ovo je prekrasno,ne znam što je lijepše,cvijeće,drveće, maca,konj ili oni predivni psi!!!Svaka čast,jedva čekam proljeće i ljeto pa da to sve procvjeta i zazeleni se!
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
biti će to predivan vrt, a vjerojatno već i je!
slikice su fantastične!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Sad si me oborila s nogu,slikicama!Mi obožavamo rotiće,imali smo ženku,najbolji pas na svijetu!!!Na žalost je uginula,tužna priča....Stavljaj molim te slikice na kućne ljubimce!!!!Tamo su i moji(svi skupljeni s ceste).A to što je vrt mlad je super jer ćemo moći gledati kako raste....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
MihaS tek sam sada stigla na miru pogledati ovu tvoju temu, slike su ti fantastične, imaš i oko i ruku za slikanje. Vrt je mlad, ali lijep, a bit će i još ljepši...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stigla je aronija, slika nadam se da ce sutra biti
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
skužila sam da su dvoje različitih,ali ovaj drugi mi je prelijep,pa sam mislila da je curica!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama, bit ce toga jos, sada sam u potrazi sta dalje posaditi u mom vrtu, imamo jako puno mjesta, ona srceka su slijedeca, samo da nadjem.
ria to su sva razlicita mercedesa, oba dva decka |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Miha,ne znam da li su ljepše fotografije same ili motivi,ili onaj mercedes na drugoj slici(ili možda cura,ima tak lijepu facu)!Baš se veselim fotkama majstorice!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Miha, prije svega želim izraziti divljenje tvojim fotkama, vrlo su kvalitetene, neobične i beskrajno očaravajuće u svojoj jednostavnosti.
A što se tiče mladog vrta, imat ćeš slatkog posla, a ovo što si nam pokazala je zaista lijepo.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |