Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 226> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho super si se ponovila.Ja mislim da je ovo bonsai fikus .Fikus benjamin oblikovan kao bonsai.Sad imaš dva bonsai drvca
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepi fikus
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
- Ja sam kod nekoga vidjela novdje da ga ima i to prvi put .jako mi bio interesantan i imala želju na njega -kad samo ga ugledali samo smo ga uzeli ne gledajući cijenu a vidi sad ti kažeš da ima i šareni -----ma predivno ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koliko god pokušam preskočiti ovu temu, pa ne možeš nikako stalno se tu vrti, stalno neke slike nekog cvijeće, valjda hodaš od kuće do kuće, pa sve do Une i onda slikaš
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i udomila?i ja ih volim,imam sarenolisni
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
---Joj kako sam ja tek bila sretna kad sam ga ugledala ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasanfikus...svidaju mi se tvoje slike prirode...bas super...
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš mi se sviđa, jako je lijep fikus
|
|
![]() |
|
![]() ------------ Danas sam sa svojim m malo prošetala kroz šoping centre da popunimo sedmične zalihe i ostale lične potrebštine,a uz to smo naletjeli i na ovaj primjerak ukrasnog fikus benjamin ili nije.....evo slikice.... ![]() ![]() ![]() ![]() -E baš me nešto hoće ove kućne biljke.. |
|
|
|
![]() |
|
Ma nema problema šaljem-a više neću zavirivati u ote paučine gadi mi se više
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho kad imaš puno čuvarkuća ima nas koji ih nemamo niti jednu pa bi mogla biti dobra i koju udijeliti sirotinji!!!
![]() Što se tiče napasnika to što ti imaš je Štitasta uš ona ti stvara bijelu paučinu koja je ljepljiva,ali kad pogledaš malo bolje unutra ti je mala plosnata životinjica sa puno nogica sastrane,ja sam probala sa bio preparatima ali ništa,pa sam kupila bijelo ulje i pomoglo je.Litra ti je 60 kn,ali imaš i manje pakovanje!!!!! |
|
![]() |
|
--------- Anaida znaš šta sam primijetila ja ako je to to . Mala paučina jako bijela .i ja je pokušavam da otvorim a ona ljepljiva----------- meni je to uhvatila i sukulente-sama ne znam šta da radim ali evo našla sam neke pripravke u knjizi pa ću vidjeti šta se može ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
---------- Ma imam ih vagon ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja kupila neki otrov protiv crvenog pauka, prekjučer pošpricala hibiće i sad ćemo vidjeti rezultate. Karamba, stalno neki napasnici protiv kojih nam se valja boriti!! Niho, ne znam da li su ti pauci vidljivi golim okom (ja sam na internetu našla podatak da je to pauk, jer su li listovi hibiskusa preko noći požutjeli i pali, a mali listići uopće nemaju šanse narasti, odmah požute i osuše se..). Ono što sam ja "vidjela" je nekakva mala paučina na cvijeću, tj. samo na tim hibiskusima, i otud sumnja na pauke.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
---------- meni je ovo godišnje doba prelijepo -tad se sve lijepo vidi--šuma ima boja razni -ma prelijepo mi je ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
jesi li došla u napast da bar jednu čuvarkuću preseliš u svoj vrt......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ajme prava jesen je stigla,malo zelenila i cijela priroda spava!!!Kad će proljeće??????
|
|
![]() |
|
![]() E ovo sa sigurnog mjesta sam ja snimila ...bršljen i neke prirodne biljke koje su zelene i preko cijele zime rastu na padinama visoravni... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() -- Lijep sunčan dan sam iskoristila u popodnevnim satima sa mm i otišli na mali izlet,a evo malo smo i zabilježili šta sve može da se nađe u prirodnom staništu ali na liticama starog našeg grada....... ![]() ![]() --- Evo čuvarkuće gdje imaju svoje prirodno stanište ovdje na ovim liticama ispod starog grada.... ![]() ![]() ![]() ![]() --Da napomenem ovdje gdje rastu pristupno je samo za planinare i one koji su obučeni i priviknuti na penjanje po strmim liticama ja sam gledala nisam išla gore bila sam na sigurnom dole... |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho evo me natrag, samo da znaš kad sam prolazila pored Plitvica da sam mahala prema Bihaću, nisam stigla do tebe jer su me zvali natrag raditi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |