maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekoliko radova nastalih prije ukručenja(vrata),a na izazov nekih dragih curica i sa ovog foruma...lula,nataša...i ja se podah čarima nadolazećih blagdana...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslina55 dobro ti leže i božični motiv
![]() ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
predivne pločice, svaka ima svoju priču...
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Fantastične pločice!!!!!!!!!!!!!!!! Od čega su?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pravi arsenal prekrasnih božićnih radova! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga maslino...tebi čovjek jednostavno mora postaviti izazov jer tvoj odgovor svaki puta ispočetka ponovno fascinira...svaka ti čast kad radiš takve ljepote....pre pre prekrasno...Sad vidim daću morat se zaigrati sa das masom i ja...kako su ti super napravljene pločice...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Maslina tebe skoro obiđoh,nenamjerno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasni radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve jedno ljepše od drugog
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
predivni radovi... super mi je kak se onaj vijenac taman smjestio na tanjur po dijagonali...
i divno što si sama radila pločice, kao one stare povelje sa savinutim rubovima su... a onaj motiv s gitarama u obliku violine ( ![]() jesi to dodala malo cracklea pa obojala u crveno poleđinu? |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Maslina, prelijepi su radovi!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Prekrasne plocice, drugacije od drugih... jako volim "drugacije od drugih" i jako jako volim tvoje radove
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
pošto si mi par u Božićnoj razmjeni odo ja u tvoju galeriju i ne mogu vjerovati samoj sebi da do sada nisam komentirala tvoje radove. I ako ponekad napraviš i nešto drugo mogu reći da si ipak najveći profesor za masline i da se s punim pravom možeš zvati maslina, jer tvoje masline su super , iako moram reći da mi se jako sviđaju ovi stakleni radovi sa početka tvoje priče
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
file,potpuno razumijem što nisi komentirala,nisam ni ja tvoje,pojavila si se dok sam bila na berbi maslina a od tada nikako da polovim vremena da sve pregledam,iako tvoju galeriju jesam i sjećam te se po tome što sam si pomislila:Ova sigurno nije početnica,radovi su majstorski!!Drago mi je da smo par u swapu...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su prekrasni ali prezadnji mi je
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Maslina je doživjela eksploziju inspiracije.
Radovi su jako lijepi.
Ali me tako zainteresirala sa ovom dass masom!!!
Da li je s njome teško raditi?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |