Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dorina se raspištoljila - sjajni radovi! Te pločice od različitih materijala su prava pošast na forumu! Kao da se razmnožavaju...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Izzy kloniramo ih
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ja sam prva!!!Ja sam vidla prva!Rokovnici divni,divni,krasno realizirana predobra ideja
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Maslina55 prva si i velika ti hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I to je to za dana, još mi iz ciklusa 4 godišnja doba, fale jesen i zima
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne znam šta bi izdvojila ni kad bi htjela....sve je suuuuuuper
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Bravo mala,pločice su odlične ali rokovnici su predivni,prekrasni,predobri......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Rokovnici su vaaauuuu, posesbno rad sa čipkom na onom drugom rokovniku, ali ni ostali radovi ne zaostaju. Bravo još jednom!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ma gle ti njih sve su pocle sa cipkom ,pa tko bu onda posjecival moju galeriju(mala sala) predivni su ti radovi kako rokovnici tako i slike
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Hvala curke
![]() Moram napomenujti da sam za te rokovnike žrtvovala jedine čipkaste gaće ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kad sam ovo vidjela bas sam se nasmijala al da znas te gace ti odlicno izgledaju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Jelda su prekokrasne
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Neke velike gaće.......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo su se rastegle
![]() |
|
![]() |
|
aha....e pa te su najbolje za ukrašavati rokovnike i ine stvari
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |