I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 34> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris ti to radiš prekrasno, a ideje su ti mraaakkkkk
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
vidim Iris kod tebe nema odmora dok traje obnova super ti je sve ovo,baš si me navukla,od jučer razmišljam o stiroporu
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris radovi su ti savršenstvo, nešto prelipo, a o idejama neću niti komentirati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Joooooj, krasno! I opet mi je slatko!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
prekrasni zvončići i prekrasna srca....... i meni se trenutno jede slatko, pogotovo kad vidim tvoje radove
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris zvončići su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Zvončići prekrasni...hvala ti na šabloni.....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
puuuuno hvala svimaaaaa
![]() ![]() rose zvončići su u dvije veličine...manji su oko 16 cm visine a veći su 20 cm visine
mare baš volim što sam te zainteresirala
![]() a kad smo kod slatkog...e toga ja mogu uvijek
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ovo je i mene zainteresiralo. sorry na
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma samo ti pitaj rose...nije to off topic
kupila sam u Baumaxu.....ali vjerojatno ga ima svugdje gdje ima građevinskog materijala...najbolji ti je onaj debljine 2 cm
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasni zvočići
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo, jako lijepo, prekrasni zvončići!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divno!!!
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Ovo sa stiroporom ti je super ideja,morat ću sutra u nabavu!
Sve je prekrasno,ali zvončići su mi baš posebni. Kaj ih je teško izrezati? |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ne znam sto mi je bolje ideja ili izvedba... zapravo - na vrhunski izvedbu sam od tebe navikla pa joj dajem 5+, a ideja mi je totalno nova i neisfurana pa njoj dajem 5++
![]() (danas mi nesto ne ide ni hrvatski a bome ni matematika) ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bit će puno zvončića na forumu. zvončići,zvončići,zvone cijelu noć....
![]() |
|
![]() |
|
i još jednom puno hvalaaaaa valjda se neću uobrazit nakon ovolikih pohvala
![]() lluvia shvatila sam kompliment bez obzira na hrvatski i matematiku
![]() piramida nije teško uopće...skalpelom ide skroz lako
![]() rose možda smo uranile ali ipak
![]() |
|
![]() |
|
i opeet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
ZVONI mi u glavi od ovih slatkih stvari!
![]() |
|
![]() |
|
bolje od toga da ti zvoni nego od nečeg drugog
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |