I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 34> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
din-don,din-don,zvona su odlična!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala Lantana
![]() ![]() decoupage nije težak a ovdje nas ima puno koji će ti pojasniti nešto ako zapneš....samo da se odlučiš početi
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaka čast Iris, već dva dana gledam ove vaše teme iako nisam vična tim tehnikama, neke mi se stvari jako sviđaju i mislim da ću pokušati, jednom...
Ovi tvoji zvončići su prekrasni, eto originalnog ukrasa na boru. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
pa kaćo cilo te veče šaljem da mackaš a ti sidiš tu i sidiš
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mislin,pa nisi normalna
![]() ![]() ![]() ludiloooooooooooooooo su ti zvoncici ![]() |
|
![]() |
|
bolje od toga da ti zvoni nego od nečeg drugog
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
ZVONI mi u glavi od ovih slatkih stvari!
![]() |
|
![]() |
|
i opeet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i još jednom puno hvalaaaaa valjda se neću uobrazit nakon ovolikih pohvala
![]() lluvia shvatila sam kompliment bez obzira na hrvatski i matematiku
![]() piramida nije teško uopće...skalpelom ide skroz lako
![]() rose možda smo uranile ali ipak
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bit će puno zvončića na forumu. zvončići,zvončići,zvone cijelu noć....
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ne znam sto mi je bolje ideja ili izvedba... zapravo - na vrhunski izvedbu sam od tebe navikla pa joj dajem 5+, a ideja mi je totalno nova i neisfurana pa njoj dajem 5++
![]() (danas mi nesto ne ide ni hrvatski a bome ni matematika) ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Ovo sa stiroporom ti je super ideja,morat ću sutra u nabavu!
Sve je prekrasno,ali zvončići su mi baš posebni. Kaj ih je teško izrezati? |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divno!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo, jako lijepo, prekrasni zvončići!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasni zvočići
![]() |
|
![]() |
|
ma samo ti pitaj rose...nije to off topic
kupila sam u Baumaxu.....ali vjerojatno ga ima svugdje gdje ima građevinskog materijala...najbolji ti je onaj debljine 2 cm
|
|
![]() |
|
ovo je i mene zainteresiralo. sorry na
![]() |
|
![]() |
|
puuuuno hvala svimaaaaa
![]() ![]() rose zvončići su u dvije veličine...manji su oko 16 cm visine a veći su 20 cm visine
mare baš volim što sam te zainteresirala
![]() a kad smo kod slatkog...e toga ja mogu uvijek
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |