I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 34> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala na savjetu...samo ja nemam gdje nabavit takve lakove kad zivim tu na otoku...salvete ljepim lakom za salvete ,pa premazem preko...onda ja imam ideju malo ukrasit zlatnom bojom a to me muci...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala maslačak
![]()
stiropor prvo dva puta prebojam fasadnom bojom....zatim motiv zalijepim drvofiksom a na kraju lakiram lakom na bazi vode /trenutno imam lak od Heliosa/
bitno je prvo dobro zaštititi stiropor bojom i nakon toga ne bi smjelo biti problema ni sa nekim jačim lakom ali ja ipak radije lakiram sa ovim na bazi vode /za svaki slučaj/
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasni su mi tvoji radovi...a s cime mazes stiropor...znam da ga lak nagrize...pospricala sam malo lakom( za probu i ostalo mi nista
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
znala sam da ću nešto zaboravit...nisam našla kombinete na tavanu...morat ću opet gore
![]() ![]() ![]() ![]() rose ajde živni malo.....preslaguj salvetice...možda dobiješ ideju
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
samo ja nemam inspiracije....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Čaše,gače,kombine......insporacija na sve strane
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jedva čekam da vidim nove radove
![]() |
|
![]() |
|
hvala Božice
![]() mare iduća je staklarija....baš sam sišla sa tavana i donijela dolje rasparene čaše i sl.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Nakom toliko krasnih zvončića sad su na redu pločice
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Iris prekrasan ti je Božić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
hvalaaaaaaaaa svima
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris šta da kažem koji rad mi je najljepši???
Ništa....svi su mi lijepi
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Božično i prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je predivno! Pravi božićni ugođaj!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala Primavera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
to je salvetica koju sam dobila na razmjeni....ali više se ne sjećam od koga
![]() |
|
![]() |
|
jakoooooo ljepo,motiv je prekrasan,ovakvi motiv još nigdje nisam vidila.
![]() |
|
![]() |
|
hvala rose
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |