Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 55> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je moj adventski vijenac i vijenac na vrata:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Shasha!
![]() Ukras i vjenčić su
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Od komadića girlande i sitnica za ukrašavanje,dva zidna ukrasa.Jedan pod slikom a drugi kraj prozora ![]() |
|
![]() |
|
Evo jedne ideje za spremanje čestitki.Može i obična sjajna vrpca a može i ukrašena girlanda. Ove čestitke su ukras. "Prave" kako stižu vješam sa spajalicama ili onim od kuglica.
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Shasha,odem ja u Ofertisimu po iste ovakve svijeće ali,šipak:nema!
A predivne su mi!!! Dobro,nisam li ja čitala nedavno kako ti ne znaš raditi ovakve kuglice ![]() Mrak su!!!! Bože,koliko uskličnika u ovom mom postu. |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Sasha predivno, ukrasi za stol, vrata, baluni (loptice) za bor su mi predivni.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ups, ove 3 šarene nisu moje,tj.jesu moje no nisam ih ja radila.To je Kaćin poklon samo je u košari di stavljam (skoro)gotove
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kako je Iris rekla,maknula sam one srebrne i sad to ovako izgleda
![]() hmmm nisam sve uslikala.Ovaj jesam,nemam poima za koga je bio
![]() i ovo je na vratima...nekako ljepše izgleda kad visi nego kad leži no neda mi se sad slikati ga na vratima.
![]() i nešto kuglica...prvu seriju sam poslala jednom vrtiću,ove idu mami a valjda ću i sebi nekoliko napraviti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Maslačak prekrasna kreacija.
![]() Iris, ni tvoj vjenčić ne zaostaje u ljepoti i originalnosti.Odlična ideja s jabukama.
![]() ![]() ![]() ![]() Curke
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala vanja,shasha,iris
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
vaši božični aranžmani su mi svi super,
Iris ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
cure svi su vam aranžmani lijepi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj"nabrzaka" je meni i najljepši
![]() |
|
![]() |
|
prirodno, elegantno i lipo
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam naravno zaboravila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
cure radovi su vam prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Maslačak
![]() ![]() Maslačak naročito mi se sviđa ova ideja s bambusom, prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bas je super...jako mi se svida,bravo
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |