maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 54> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A dječje pločice su mi najslađe
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je jako lijepo...ali onaj nježni plavi tanjur sa anđeličićima mi je baš upao u oko
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
I jedna "ozbiljna" pločica,ovdje samo zbog toga jer sam otkrila toplu vodu,mašnu sam napravila od salvete(donju)koju sam premazala drvofixom i osušila,ponašala se kao plastificirana!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslina
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
malo dječjih pločica...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
..malo manjih...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vidim da ste me izvukle iz prašine,moram se malo aktivirati,ma malo me zeza vratna kralježnica pa moram reducirati boravak na compu a i dozirati decoupage pa evo tek toliko da vidite da sam tu...
Morala sam napraviti 10-tak ovakvih tanjura pa sam utvrdila da me "ubi ponavljanje",nije to za mene
![]() ![]() ![]() ovaj sam radila sa užitkom...
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
vaaaaaauuu ovaj komplet je stvarno preedivan! Maslačak, hvala ti što si ga izvukla iz "zaborava" inače ga nikad ne bi ni vidjela!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
a s ovim si mi srce zarobila...to mi je najdrazi uzorak ...fantasticno....zaljubila sam se u to jos kao mala i jos si ga nisam uspjela nabaviti...svaka cast... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I meni je ovaj posljednji najljepši, bravo Maslina55 baš si majstorica.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovi tanjuri su fantasticni al ovaj prvi je meni naj,naj... ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ajme kako su lijepe plocice,ne mogu se odlucit koja je ljepsa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni su sve lijepe ali za nijansju izdvajam ove sa božikovinama.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Prekrasno,zadnja pločica s četiri svijeće mi je favorit
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
sve pohvale za radove........
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ovo je da se raspametiš skroz od ljepote!!! Osjećam se kao klinac u trgovini slatkiša!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
|
|
![]() |
|
Maslina fantastično
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ša reči? Jedno bolje od drugoga!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |